H κατάρρευση της Gwyneth Paltrow: H απελπισία και η σοκαριστική της συνήθεια!

H κατάρρευση της Gwyneth Paltrow: H απελπισία και η σοκαριστική της συνήθεια!

Γιατί έχει χάσει τον ύπνο της;

H Gwyneth Paltrow είναι γνωστή ως η... health freak του Hollywood. Προσέχει τη διατροφή της, δεν πίνει αλκοόλ και φυσικά φροντίζει να γυμνάζεται εντατικά. Όλο αυτό το... αυστηρό θα λέγαμε πρόγραμμα το έχει επιβάλει και στα παιδιά της τα οποία έχουν να δουν burger κάτι μήνες!


Τον τελευταίο καιρό όμως η Gwyneth έχει αλλάξει ριζικά. Γνωστοί και φίλοι δε μπορούν να πιστέψουν τις νέες συνήθειες της διάσημης πετυχημένης ηθοποιού. Η ξανθιά star έχει αρχίσει να καπνίζει σα φουγάρο και να... πίνει! Αιτία; Μα φυσικά η σχέση του πρώην συζύγου της Chris Martin με τη νεότερή του Jennifer Lawrence. Το νέο hot ζευγάρι είχε χωρίσει πριν λίγες εβδομάδες αλλά (δυστυχώς για την Paltrow) η επανασύνδεσή τους ήρθε γρήγορα.


Η Gwyneth λέγεται πως δε μπορεί να χωνέψει τη σχέση αυτή και το έχει ρίξει στις κακές συνήθειες. Καπνίζει για να ξεσπά τα νεύρα της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει γίνει ιδιαίτερα πιεστική, καθώς στέλνει σωρηδόν μηνύματα στον Martin. Άτομα του στενού της κύκλου τονίζουν πως τον αγαπά ακόμα και όλη αυτή η ιστορία με την Lawrence την έχει πονέσει πολύ. Αχ βρε Gwyneth τι περνάς και εσύ. Ηρέμησε, δέξου τις νέες καταστάσεις και επέστρεψε δυναμικά στο healthy προφίλ σου! Για το καλό σου!!

Διαβάστε ακόμα

Η πιο σέξι επανασύνδεση: Ο ομορφότερος άντρας στον κόσμο επέστρεψε στην πρώην του

50 αποχρώσεις του γκρι: Δείτε για πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας