Ουπς! Κάτι σας έφυγε! Δείτε τις πιο άτυχες στιγμές των stars

Ερμιόνη Σαρρή
Ουπς! Κάτι σας έφυγε! Δείτε τις πιο άτυχες στιγμές των stars

Συμβαίνει και στο Hollywood

Οι συγκεκριμένες κυρίες έρχονται να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα για κάποιες άτυχες στιγμές, που ίσως να είχατε στο παρελθόν.Ντραπήκατε, κοκκινίσατε και θέλατε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί, όταν μία φθινοπωρινή μέρα ο αέρας σήκωσε τη φούστα σας και παρoλίγο να φανούν... όλα (αν δε φάνηκαν δηλαδή).


Η Karolina Kurkova, για παράδειγμα, έπαθε ακριβώς το ίδιο καθώς πήγαινε σε εγκαίνια καταστήματος στο Beverly Hills. Τουλάχιστον το δικό σας ατυχές περιστατικό συνέβη στην Ερμού και οι παπαράτσι δεν ήταν εκεί για να σας απαθανατίσουν. Μικρό το κακό λοιπόν. Η Stacy Keibler από την άλλη, θυμήθηκε να φορέσει το καλύτερο της χαμόγελο για το φωτογραφικό φακό, ξέχασε όμως να κλείσει το φερμουάρ του παντελονιού της! Όσο για την Kate Upton; Έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα ροζ εσώρουχα και δε μας το έκρυψε. Επίσης, η Lady Gaga αγαπάει τις selfie αλλά φάνηκε κάπως απρόσεκτη, αφού το στήθος της ξεπρόβαλλε από την μπλούζα και πόζαρε... στη φωτογραφία. Υπάρχει βέβαια και άλλο φωτογραφικό υλικό, που μάλλον είχε ξεχάσει να βάλει το παντελόνι της( δείτε τη φώτο και θα καταλάβετε).

Στην ομάδα των «άτυχων» γυναικών προστίθεται και η Jessica Alba, που ενώ περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε Marilyn Monroe, η Bailey Noble, έπραξε το ίδιο απλώς αντί για φόρεμα επέλεξε μία μπλούζα ενώ και η Lily Allen δεν κατάφερε να μας κρατήσει κρυφά κάποια σημεία του σώματός της.Τέλος, η Khloe Kardashian τρέχοντας από τη μία δουλειά στην άλλη δεν πρόσεξε πως η μπλούζα της είχε ανοίξει λίγο στο σημείο του στήθους.

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως αισθανόμαστε ήδη καλύτερα. Δείτε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή η διάσημη ηθοποιός διαθέτει το πιο υγιές και καλογυμνασμένο κορμί!

Όχι πάλι! Το Hollywood μετράει ακόμη ένα χωρισμό και μάλλον τον πιο... ηχηρό