Είναι η Charlize Theron κακή μάνα; Ένα απίστευτο περιστατικό που μας προβλημάτισε

Γωγώ Φούντα
Είναι η Charlize Theron κακή μάνα; Ένα απίστευτο περιστατικό που μας προβλημάτισε

Τι σχέση έχει ο γιος της Jackson με τη αστυνομία;

Κοιτάξτε να δείτε: Εμπάθεια ή οτιδήποτε άλλο σε αρνητικό συναίσθημα για τη Charlize Theron δεν έχουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά της είναι κάπως περίεργη. Αφού λοιπόν κατηγορήθηκε για σνομπισμό και άσχημη συμπεριφορά, από στάρλετ που προφανώς βρήκε αφορμή να ακουστεί το όνομά της, ένα νέο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, και έχει να κάνει με τη διάσημη ηθοποιό και το γιο της Jackson.

Σύμφωνα λοιπόν με το ξένο ρεπορτάζ, το όνομα της Charlize ενεπλάκη σε μία περίεργη υπόθεση με την αστυνομία της Καλιφόρνια, όταν μία περαστική είδε σε ένα πάρκο το γιο της Jackson να ουρλιάζει ολομόναχος! Η γυναίκα λοιπόν κάλεσε βοήθεια, χωρίς όπως η ίδια ισχυρίστηκε να γνωρίζει ποιο είναι το παιδάκι προκειμένου να βρεθούν οι γονείς του.

Παρόλα αυτά βέβαια, και εδώ η υπόθεση περιπλέκεται, η ίδια η Charlize σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στη γυναίκα, και την απείλησε μιας και όπως είπε προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία το γιο της, ο οποίος εκείνη την ώρα απλά έπαιζε. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ο εκπρόσωπος της star, δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο σχετικά με το συμβάν, ενώ από το αστυνομικό τμήμα όπως ήταν φυσικό, δεν τόλμησαν να εκθέσουν τη Charlize, λέγοντας πως το συμβάν ήταν άνευ σημασίας.

Κάποιοι ανέφεραν, ότι η Charlize είναι τόσο κακή μάνα, που άφησε τον Jackson ολομόναχο σε ένα μεγάλο πάρκο. Δεν ξέρουμε αν θα συμμεριστούμε αυτές τις απόψεις, αλλά γενικότερα πιστεύουμε ότι η Charlize ως άνθρωπος... δεν το έχει και πολύ! Οπότε όταν μαθαίνουμε διάφορα για τη συμπεριφορά της, δεν μας κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.

Διαβάστε ακόμη:

Η πιο σέξι επανασύνδεση: Ο ομορφότερος άντρας στον κόσμο επέστρεψε στην πρώην του

Tύχη βουνό: Η Miley Cyrus βγαίνει με τον πιο περιζήτητο νεαρό του Hollywood!

50 αποχρώσεις του γκρι: Δείτε για πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας