Αυτή είναι η είδηση που θα κάνει σίγουρα έξω φρενών την Kylie Jenner!

Αυτή είναι η είδηση που θα κάνει σίγουρα έξω φρενών την Kylie Jenner!

Μαντεύετε; 

Μπορεί να μην παραδέχτηκαν ποτέ πως κάτι παραπάνω τρέχει ανάμεσά τους, ωστόσο οι κοινές και συχνές εμφανίσεις της Kylie Jenner και του Tyga, αλλά και η υπέρμετρη οικειότητα που φαίνεται να έχουν αποκτήσει τον τελευταίο καιρό μεταξύ τους, δείχνει πως δεν είναι δύο απλοί γείτονες, ούτε φίλοι.


Ωστόσο, το... αίσθημα της 17χρονης Kylie, φέρεται κάπως παράξενα τις τελευταίες μέρες, πράγμα μου σίγουρα θα ανησυχήσει το... στερνοπούλι της οικογένειας Jenner και σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης αυτής. Για την ακρίβεια, ο ράπερ επέλεξε την σέξι Dollicia Bryan για να πρωταγωνιστήσει στο νέο του video clip, και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η τελευταία δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την... οικεία σχέση που έχουν.


Συγκεκριμένα, στις νέες αυτές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνιστές τον Tyga και την Dollicia ο 24χρονος καλλιτέχνης φαίνεται να είναι πολύ διαχυτικός με την Dollicia, αφού της πιάνει τα οπίσθια, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μάλιστα, ο Tyga έδειχνε ιδιαίτερα άνετος και χαμογελαστός στις φωτογραφίες, όπου αγκαλιάζει την πρώην του Drake. Ίσως, να μην φανταζόταν την μετέπειτα εξέλιξη, πως δηλαδή οι φωτογραφίες αυτές θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσω της ίδιας τους της πρωταγωνίστριας. Καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε ακόμη:

Πόσα χρήματα πήρε η Kim Kardashian για τη γυμνή φωτογράφηση; Θα μείνετε άφωνοι!

Αυτή η διάσημη ηθοποιός διαθέτει το πιο υγιές και καλογυμνασμένο κορμί!