Βρε πως έχεις μεγαλώσει! Η κόρη της Courteney Cox έγινε πλέον μια μικρή κυρία!

Βρε πως έχεις μεγαλώσει! Η κόρη της Courteney Cox έγινε πλέον μια μικρή κυρία!

Δείτε την!

Μπορεί το τέλος της δημοφιλούς και αγαπημένης κωμικής σειράς «Τα φιλαράκια» να μας φαίνεται σαν χθες, όμως από τότε έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό, η μια εκ των έξι πρωταγωνιστών, Courteney Cox, έγινε μητέρα και πλέον η κόρη της μεγάλωσε και έγινε μια πραγματική κυρία, άνετη με το φακό και προσεγμένη στην εμφάνισή της.


Η μικρή Coco, βγήκε με την μητέρα της για ψώνια στους δρόμους του Los Angeles και μας εξέπληξε με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει. Μάλιστα, δεν δίστασε να φορέσει το κραγιόν της και να έχει μια αρκετά περιποιημένη εμφάνιση, δείχνοντάς μας πως έμοιασε στη μαμά της και της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της. Όσο για την φυσιογνωμία της; Μάλλον στον τομέα αυτό έμοιασε στον πατέρα της, David Arquette, αφού η ομοιότητα καταντά... τρομακτική.


Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε μητέρα και κόρη να κάνουν τα ψώνια τους, και η δεκάχρονη Coco δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από τα φλας των φωτογράφων. Αντιθέτως, η άνεση που είχε απέναντι στο φακό ήταν άξια αναφοράς, αφού κάποιες στιγμές δείχνει να έχει λιγότερο πρόβλημα ακόμα και από την διάσημη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη:

Όχι πάλι! Το Hollywood μετράει ακόμη ένα χωρισμό και μάλλον τον πιο... ηχηρό

Αυτή είναι η είδηση που θα κάνει σίγουρα έξω φρενών την Kylie Jenner!