23+Σήμερα:Το πριγκιπικό ζεύγος είναι οι νέοι Beckhams

23+Σήμερα:Το πριγκιπικό ζεύγος είναι οι νέοι Beckhams

Το ζευγάρι William-Κate θα γίνει για τη Μ. Βρετανία το νέο it ζευγάρι της Αγγλίας.

Καθώς η μεγάλη μέρα του γάμου πλησιάζει πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να αναδείξουν το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας στο νέο hot ζευγάρι της Γηραιάς Αλβιόνας. Παρόλο που το ζεύγος Beckham θα είναι στο γάμο, η Kate και ο πρίγκιπας William θα έχουν όλα τα βλέμματα πάνω τους και πολλοί υποστηρίζουν πως θα υπάρξει μια ανακατανομή τα προσεχή χρόνια στην ιεραρχία των celebrities-ινδαλμάτων των νέων στην Αγγλία και οι μελλόνυμφοι θα βρίσκονται στην κορυφή. Γιατί όμως το νέο αυτό ζευγάρι θα φέρει νέα πνοή στη βασιλεία;

Πρώτα απ' όλα, η Kate θα είναι η πρώτη βασίλισσα με πτυχίο πανεπιστημίου, ενώ παντρεύεται τον πρίγκιπα σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία απ' ότι η Diana τον Κάρολο. Επίσης, εάν κάνει σύντομα ένα παιδί, όλη η βασιλική οικογένεια θα την λατρέψει ακόμη περισσότερο (ήδη φαίνεται πως την εμπιστεύονται, ως μια όμορφη με «καλό» κεφάλι στους ώμους της), καθώς σημασία έχει η συνέχεια. Δηλαδή, είναι σημαντικό να ζουν ταυτόχρονα η βασίλισσα, που τώρα είναι 85 ετών, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο γιος του και διάδοχος πρίγκιπας William και το νέο αίμα, ο/η απόγονος του.

Τέλος, αναμένεται ο William να βάλει τη δική του σφραγίδα στη μοναρχία, αν και δε γνωρίζουμε τι βασιλιάς θα γίνει, αλλά κρίνοντας από την μέχρι τώρα πορεία του, μια διαδικασία σταδιακής αλλαγής θα ξεκινήσει, που θα έχει το στίγμα του: παραδοσιακό, αλλά όχι τόσο των τύπων.