Η ξαφνική επανασύνδεση της χρονιάς: Έπειτα από τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί

Γωγώ Φούντα
Η ξαφνική επανασύνδεση της χρονιάς: Έπειτα από τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί

Έπειτα από τα 1,989 τριαντάφυλλα που έστειλε εκείνος

Τώρα για να λέμε και την αλήθεια την επανασύνδεση αυτή δεν την περιμέναμε, διότι εκτός του ότι τα 2 αυτά διάσημα παιδιά, δεν έδειξαν να είναι και ποτέ ερωτευμένα, το διάστημα που έμειναν μαζί ήταν τόσο μικρό, που ειλικρινά περισσότερο μας φάνηκε σαν να περνούσαν και οι 2 το χρόνο τους.

Αλλά να που τελικά τα συναισθήματα ήταν πιο δυνατά, και οι προσπάθειες επανασύνδεσης έγιναν και μάλλον άρχισαν να πιάνουν και τόπο! Αναφερόμαστε στους Taylor Swift και Harry Styles, οι οποίοι έβγαιναν πέρυσι για λίγους μήνες, και χώρισαν εντελώς ξαφνικά! Μάλιστα λέγεται ότι η Taylor ήταν αυτή που έδωσε το τέλος και όχι με καλό τρόπο μάλιστα, κάτι που δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση.

Παρόλα αυτά βέβαια, και παρόλη τη χυλόπιτα, ο Harry δεν το έβαλε κάτω, και αφού ολοκλήρωσε το σύντομο ειδύλλιό του με την Kendall Jenner, άρχισε και πάλι την οργανωμένη επίθεση με στόχο την Taylor. Και ομολογούμε ότι το έκανε πολύ... έμπειρα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες της έστειλε 1,989 τριαντάφυλλα για να τη συγχαρεί για το νέο της άλμπουμ!

Εκτός βέβαια από τα λουλούδια, άτομα από το περιβάλλον των 2 stars, αποκαλύπτουν ότι τον τελευταίο καιρό μιλάνε συνέχεια με μηνύματα, ενώ η Taylor δε σταμάταει να λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πόσο πολύ έχει ωριμάσει ο πρώην της.

Άντε να δούμε...

Διαβάστε ακόμη:

Απέκτησαν δεύτερο παιδί αφού... χώρισαν: Ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε την έκπληξη;

Διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ιδού το πανάκριβο μονόπετρό της.

Ο γάμος της Solange Knowles: Το διαστημικό νυφικό, ο Jay Z και η αλλεργική αντίδραση!