Σιγά το δώρο! Ο σύντροφος της Rachel McAdams της πήρε για τα γένεθλιά της μια σακούλα με…

Σιγά το δώρο! Ο σύντροφος της Rachel McAdams της πήρε για τα γένεθλιά της μια σακούλα με…

Δεν πιστεύουμε να το σκέφτηκε και πολύ!

Αν ήταν ακόμα με τον Ryan Gosling σίγουρα θα λάμβανε πιο ακριβό δωράκι! Βεβαίως και μεροληπτούμε υπέρ του διάσημου ηθοποιού, αλλά η επιλογή δώρου του νέου συντρόφου της Rachel McAdams, δεν μας εντυπωσιάζει καθόλου ακόμα και αν λένε πως η χειρονομία μετράει. Η διάσημη πρωταγωνίστρια και αγαπημένη της Αμερικής γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της στο χιονισμένο Τορόντο, όπου γυρίζει τη νέα της ταινία, Spotlight και την ξεχωριστή εκείνη ημέρα η McAdams έλαβε λουλούδια από όλο το καστ και τους τεχνικούς.

rs 634x1024-141117191353-634-2rahcel-mcadams-set.ls.111714

Το ενδιαφέρον, όμως στράφηκε στο δώρο που θα έφερνε στο σετ ο μουσικός παραγωγός φίλος της, Patrick Sambrook. Πουθενά λουλούδια, πουθένα σοκολατάκια και πουθενά μπαλόνια! O Patrick συνελήφθη από τους παπαράτσι να φτάνει στο τροχόσπιτι - καμαρίνι της ηθοποιού με μια χάρτινη σακούλα... η οποία περιείχε φαγητό από ένα δημοφιλές εστιατόριο της περιοχής ονόματι Good Egg. Εκτός κι αν η McAdams είναι λάτρης των γεύσεων το δωράκι έκπληξη είναι σχετικά ταπεινό για το βεληνεκές της ηθοποιού (για να μην πούμε και για εμάς!).



Και κοιτώντας τη φωτογραφία του νέου της συντρόφου οφείλουμε να προσθέσουμε σε αυτό το άρθρο πως μετά τον Ryan οι σύντροφοί της δεν μοιάζουν σε τίποτα σε όμορφα χολιγουντιανά αγόρια. Πάρα αυτά το κορίτσι προετοιμάζεται για ένα καυτό 2015 μιας και θα είναι η χρονιά της με πολλές ταινίες της να κυκλοφορούν, αλλά και τον ρόλο έκπληξη που πήρε στο σίριαλ True Detective.

Διαβάστε ακόμη:

«Μύριζε η αναπνοή της»: Δείτε ποια ηθοποιός γίνεται ρεζίλι από τον πρώην «σύντροφό» της

Ευχάριστα νέα για Alamuddin-Clooney: Μετά από αυτή την είδηση τους αγαπάμε περισσότερο!