Η πιο γλυκιά μανούλα του Hollywood μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ερμιόνη Σαρρή
Η πιο γλυκιά μανούλα του Hollywood μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το ερωτευμένο ζευγάρι

Από τη μία οι τρυφερές φωτογραφίες με το γιο της και από την άλλη κάποιες που ανέβασε στα social media με λαχταριστά γλυκά έκαναν τους πάντες να πιστεύουν, πως η γνωστή ηθοποιός ίσως και να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα.


Η ίδια ποτέ μέχρι τώρα δεν το είχε επιβεβαιώσει. Βλέπετε η γλυκιά Liv Tyler ήταν κάπως προληπτική (όπως φαίνεται) και κράτησε για λίγους μήνες τα ευχάριστα νέα μακριά από τη δημοσιότητα. Η Liv έχει αποκτήσει ήδη ένα γιο με τον πρώην σύζυγό της, Royston Langdon, και ήρθε η στιγμή να χαρίσει και στο νέο της αγαπημένο, Dave Gardner ένα μωράκι.


Οι διαδικτυακοί της φίλοι δε σταμάτησαν λεπτό να της γράφουν όμορφες ευχές κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο με την οποία και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Μα πόσο γλυκιά και ήρεμη είναι! Η χαρά της απεριόριστη ενώ δε σταματάει λεπτό να αγκαλιάζει την κοιλίτσα της! Μέχρι και ο Dave πόσταρε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο instagram. Πώς να κρυφτεί άλλωστε τέτοια χαρά; Μπαμπάς θα γίνει και θέλει... να το βροντοφωνάξει!

Δείτε τους χαρούμενους μελλοντικούς γονείς στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Ευχάριστα νέα για Alamuddin-Clooney: Μετά από αυτή την είδηση τους αγαπάμε περισσότερο!

Μα τι έρωτας! Ποιας διάσημης ο σύντροφος της χάρισε και δεύτερο μονόπετρο