Eκτός... τόπου και χρόνου: Αυτά είναι σίγουρα τα πιο παράξενα διάσημα αδέρφια!

Eκτός... τόπου και χρόνου: Αυτά είναι σίγουρα τα πιο παράξενα διάσημα αδέρφια!

Αμφισβητούν το ρόλο του σχολείου και από την εφηβική τους ηλικία… φιλοσοφούν! 

Το ότι τα συγκεκριμένα δύο αδέρφια είναι εκκεντρικά και συνεχώς μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, το γνωρίζουμε. Ούτως ή άλλως, λίγο το πρώιμο ταλέντο τους στη μουσική, λίγο το γεγονός πως οι γονείς τους, ως πλούσιοι και διάσημοι σταρς, τα έχουν κακομάθει, και τα αδέρφια Smith φαίνεται να μην μοιάζουν με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους.


Αυτή τη φορά η Willow και ο Jaden, τα δύο παιδιά των διάσημων σταρ Will και Jada Pinkett-Smith, μας επιβεβαίωσαν την παραπάνω άποψη, με μια συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «Τ», και τα όσα δήλωσαν έκαναν τους πάντες να μείνουν... με το στόμα ανοιχτό. Ως έφηβοι, είναι λογικό να αμφισβητούν γύρω τους πολλά πράγματα, ωστόσο τα δύο διάσημα αδέρφια φαίνεται να φτάνουν στο άλλο άκρο και να μην δείχνουν να δέχονται σχεδόν τίποτα ως δεδομένο. Δεν θέλουν να πηγαίνουν στο σχολείο γιατί θεωρούν πως... δεν έχει και πολλά να τους προσφέρει, αφού οι πνευματικές τους ενασχολήσεις έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, καθώς μελετούν... κβαντική φυσική και φιλοσοφούν περί... βαθέων ερωτημάτων της ζωής, δείχνοντας πως έχουν... περίσσια εμπειρία από αυτήν.


Η 14χρονη Willow, έχοντας φτάσει πλέον σε υπερβολικό σημείο υπεροψίας, δήλωσε πως δεν θεωρεί κανένα μυθιστόρημα που έχει γραφτεί μέχρι σήμερα αρκετά ενδιαφέρον για να μπορέσει να της κερδίσει το ενδιαφέρον, οπότε αποφάσισε να χαρίσει στην ανθρωπότητα το υπέρτατο δώρο, γράφοντας το δικό της. Αλλά τα σπάνια χαρίσματά της και οι προκλητικές δηλώσεις της δεν περιορίζονται εκεί, αφού επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει την ικανότητα να ελέγχει το χρόνο, κάνοντάς τον να κυλά πιο γρήγορα ή πιο αργά όποτε αυτή θελήσει. Και κάπως έτσι, εμπειρικά, κατέληξε στο συμπέρασμα πως... ο χρόνος δεν υπάρχει.


Από τη μεριά του, ο μεγάλος της αδερφός, ο 16χρονος Jaden, φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα τις απόψεις της, ενώ πρόσθεσε πως το σχολείο -στο οποίο πήγε μόλις για έναν χρόνο- αποτέλεσε για αυτόν μια από τις καλύτερες, αλλά ταυτόχρονα και από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωής του και το δικαιολογεί εξηγώντας: «Η καλύτερη γιατί κατάλαβα πως τα παιδιά είναι δυστυχισμένα και η χειρότερη γιατί εγώ έγινα δυστυχισμένος για όσο πήγαινα. Το σχολείο δεν είναι αυθεντικό, έχει ημερομηνία λήξης. Οι γνώσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα θα μαθαίνουμε όσο υπάρχουμε, άρα το σχολείο είναι άχρηστο. Έμαθες εσύ ποτέ κάτι στο σχολείο;».

Όντως παιδιά, όσο υπάρχουμε ακούμε και κάτι καινούριο, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

Ζήλεψε τη δόξα της Kim; Ποια star τα πέταξε όλα έξω και αναστάτωσε το Instagram; (φωτό)

Μα τι έρωτας! Ποιας διάσημης ο σύντροφος της χάρισε και δεύτερο μονόπετρο;