Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα

Γωγώ Φούντα
Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα

Γιατί έτσι βρε Jennifer;

Αχ αυτή η Jennifer Aniston κάπως μας έχει προβληματίσει τελευταία. Γιατί ενώ την αγαπάμε, και πολύ στενοχωρηθήκαμε όταν την παράτησε ο Brad Pitt και στενοχωριόμαστε ακόμα περισσότερο που εκείνος ο Justin Theroux δεν αποφασίζει να την παντρευτεί, θεωρούμε ότι λόγω ηλικίας και κυρίως χολιγουντιανής εμπειρίας, θα έπρεπε να σκέφτεται λίγο περισσότερο πριν αρχίσει να μιλάει και να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις.

Διότι κυρίες και κύριοι, μπορεί η Jennifer να είναι κατενθουσιασμένη που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε μία σοβαρή ταινία με αξιώσεις, και αναφερόμαστε στο νέο της φιλμ με τίτλο Cake, αλλά το να διαδίδει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ότι λογικά θα είναι υποψήφια για Oscar, το θεωρούμε κάπως... υπερβολικό!

Και μπορεί αρκετοί να έχουν αναπαραγάγει την είδηση, αλλά να που τελικά η αλήθεια πάντα λάμπει, με αποτέλεσμα να αποδειχθεί, ότι εκτός από την Aniston ουδείς άλλος πιστεύει ότι η διάσημη ηθοποιός θα είναι έστω και υποψήφια για το πολυπόθητο αγαλματάκι! Mάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε, ότι την οσκαρική καμπάνια, την πλήρωσε η ίδια η Aniston από την τσέπη της, μιας και δεν βρήκε κανέναν άλλο, να πιστεύει τόσο πολύ τη λαμπρή πορεία του Cake, όσο η ίδια.

Ο λαός λέει, ότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Επίσης λέει ότι καλό θα ήταν να πατάμε και λίγο στο έδαφος και να μην ταξιδεύουμε στους αιθέρες. Όχι τίποτα άλλο, η προσγείωση θα είναι ανώμαλη!

Διαβάστε ακόμη:

Κατηγορήθηκε και απαντά: Supermodel αποδεικνύει στους haters της ότι δεν είναι κοκαλιάρα

Αποκάλυψε την αλήθεια; Η φωτογραφία της Beyoncé που αναστάτωσε τα social media!

Tον χώρισε για να κάνει... καριέρα: Ποια διάσημη άφησε στα κρύα του λουτρού τον καλό της;