H μεγαλύτερη ήττα που «έφαγε» ποτέ η Kim: Aπό αλλού το περίμενε κι από αλλού της ήρθε!

Ερμιόνη Σαρρή
H μεγαλύτερη ήττα που «έφαγε» ποτέ η Kim: Aπό αλλού το περίμενε κι από αλλού της ήρθε!

Και παράλληλα πήρε και το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής της

Η Kim Kardashian πριν από λίγους μήνες επισκέφτηκε ένα ορφανοτροφείο της Ταϊλάνδης και πέρασε μερικές ώρες παίζοντας με τα παιδιά. Μία 13χρονη όμως, της έκλεψε την καρδιά και από εκείνη την ώρα δε σταμάτησε στιγμή να τη σκέφτεται. Ποια ήταν η επόμενη κίνηση της Kim; Να ζητήσει την υιοθεσία της μικρής.

Η Pink αρχικά, ακούγοντας τα νέα και έχοντας συμπαθήσει αρκετά την Kim, ενθουσιάστηκε με την ιδέα αυτή. Η ζωή της πολύ γρήγορα θα άλλαζε και θα έβγαινε και η ίδια στην τηλεόραση. Ποιο παιδί άλλωστε δεν αρέσκεται σε μία τέτοια σκέψη; Όταν όμως της πέρασε ο ενθουσιασμός, η 13χρονη σκέφτηκε πως τελικά δεν μπορεί να αποχωριστεί την Ταϊλάνδη ακόμα και αν οι συνθήκες ζωής της δεν είναι οι καλύτερες. Είναι πολύ δύσκολο για αυτήν να αφήσει πίσω όλους όσους αγαπά και να ζήσει μία πιο άνετη ζωή. Θέλει να σπουδάσει στη χώρα αυτή και να βοηθήσει όσο μπορεί τους συνανθρώπους της. Το όνειρό της είναι να γίνει δασκάλα ή ξεναγός για να δείχνει σε όλους τις ομορφιές της χώρας της.

Η μαμά της Pink θέλοντας η κόρη της να μεγαλώσει έχοντας τουλάχιστον τα βασικά, ζήτησε τη φιλοξενία της στο ορφανοτροφείο. Επισκέπτεται καθημερινά την κόρη της και ενημερώνεται για τη ζωή της . Ηταν φυσικό, λοιπόν, η πρόταση αυτή να φτάσει στα αυτιά της. Έδωσε την άδειά της υπό μία όμως προϋπόθεση, η μικρή να μετακομίσει στην οικία της οικογένειας West μόλις... ενηλικιωθεί.

Τα συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν στο ορφανοτροφείο, το οποίο έχει μάθει στα παιδιά να σκέφτονται με την καρδιά τους και όχι με γνώμονα το χρήμα! H 13χρονη επέλεξε να ζήσει δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα παρά μέσα στη χλιδή.

Δείτε τη μικρή Pink στις φωτογραφίες της παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψε την αλήθεια; Η φωτογραφία της Beyoncé που αναστάτωσε τα social media!

Ο πιο sexy άντρας για το 2014 είναι ο...