Από ζευγάρι... φίλοι: Ποιοι δύο σταρ διέψευσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης;

Ερμιόνη Σαρρή
Από ζευγάρι... φίλοι: Ποιοι δύο σταρ διέψευσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης;

Μία νέα φιλία μόλις γεννήθηκε

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, αυτό όμως δε σημαίνει, πως δεν ενδιαφέρεται ένας για τον άλλον. Κάτι καινούργιο ήρθε στην επιφάνεια και οι δύο νέοι βρήκαν ένα λόγο... να τα πούνε ξανά.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift αποφασίζει να γράψει κάποιο τραγούδι για έναν περασμένο της έρωτα (δείτε τα τραγούδια για τους Joe Jonas και John Mayer). Γιατί, λοιπόν, ο Harry Styles να μείνει παραπονεμένος; Άλλωστε ο έρωτάς της για αυτόν ήταν μεγάλος. Στο νέο της άλμπουμ «1989» περιέχεται ένα τραγούδι, που αφορά την τετράμηνη σχέση τους και μόνο αδιάφορο δεν μπορούσε να τον αφήσει. Ομολογούμε, πως και εμείς στη θέση του όσο να' ναι μία χαρά (και μία συγκίνηση) θα τη νιώθαμε. Το τραγούδι αναφέρεται σε ένα ατύχημα που είχαν οι δυο τους και οι μνήμες έκαναν το πρώην ζευγάρι να τα... πει και πάλι.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά χαρούμενη για αυτήν την εξέλιξη και μιλάει συνέχεια για τον «καινούργιο» της φίλο. Γιατί άλλωστε να μη μιλούν; Μπορεί στο ερωτικό κομμάτι να μην τα βρήκαν, η φιλία τους όμως μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Ακούστε το τραγούδι «Οut Οf Τhe Woods» από το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, το οποίο και έγινε η αφορμή για να ξανασμίξουν και δείτε το πρώην ζευγάρι στην παραπάνω gallery. Τελικά οι φήμες περί επανασύνδεσης που έσκασαν σα... βόμβα τις προηγούμενες ημέρες δεν ισχύουν. Κρίμα!

Διαβάστε ακόμα:

H μεγαλύτερη ήττα που «έφαγε» ποτέ η Kim: Aπό αλλού το περίμενε κι από αλλού της ήρθε!

Ο πιο sexy άντρας για το 2014 είναι ο...