H κυρία με την... αλλόκοτη εμφάνιση, υπήρξε διάσημο sex symbol λίγα χρόνια πριν

Γωγώ Φούντα
H κυρία με την... αλλόκοτη εμφάνιση, υπήρξε διάσημο sex symbol λίγα χρόνια πριν

Σας προκαλούμε! Την αναγνωρίζετε;

Σίγουρα το να έχεις υπάρξει sex symbol, δεν γνωρίζουμε υποθέτουμε βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι και σε όλη σου τη ζωή, εκτός αν είσαι ο Brad Pitt, ο οποίος αποτελεί και σταθερή αξία. Ωστόσο, μπορεί τα χρόνια να περνούν και η εμφάνιση να αλλάζει, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα πρέπει να απαρνηθείς τον παλιό σου εαυτό και να το ρίξεις στην... τρέλα!

Διότι η Evangeline Lilly, η όμορφη και σέξι πρωταγωνίστρια της θρυλικής πια σειράς LOST, μπορεί να μην μεγάλωσε και τόσο πολύ αλλά κατάφερε να κάνει αυτό που λέγαμε παραπάνω: Να γίνει μία άλλη! Και όταν λέμε άλλη, το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης, μιας και στην τελευταία της εμφάνιση, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Το πρώην sex symbol λοιπόν, η οποία σήμερα είναι 35 ετών, εδώ και 2 περίπου χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και το έχει ρίξει στη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Το τελευταίο της πόνημα λοιπόν, έχει τίτλο Squickerwonkers και παρουσιάστηκε σε πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα.

Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι, ότι η διάσημη ηθοποιός, εμφανίστηκε ντυμένη... αποκριάτικα, ή τουλάχιστον έτσι κρίνουμε εμείς, με μία μακριά φούστα-τραπεζομάντηλο για πικ-νικ, όχι το εννοούμε, το οποίο είχε δέσει στην μέση, ένα τζιν κουμπωμένο πουκάμισο, ένα σακάκι από πάνω, ένα καπέλο βγαλμένο από παραμύθι-παλιάς εποχής- και κάτι ανεκδιήγητες μπότες, που δεν θα θέλαμε να περιγράψουμε.

Ναι ξέρουμε ότι πιθανόν να μας κάνετε παρατήρηση για την αυστηρότητά μας, αλλά θα το δεχτούμε μόνο στην περίπτωση που κάποια από εσάς, θα κυκλοφορούσε έτσι. Από την άλλη, μπορεί να θέλησε να μπει στο κλίμα του βιβλίου της, που είναι παραμύθι και άρα περιέχει μεγάλες δόσεις φαντασίας, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα της προτείνουμε να τσεκάρει λίγο τις εμφανίσεις της J.K Rowling για να πάρει μαθήματα. Εμφανίστηκε αυτή ποτέ με τα καπέλο του Harry Potter; Όχι πείτε μας.

Διαβάστε ακόμη:

Το μεγάλο δίλημμα της Δέσποινας Βανδή: Τι ψάχνει μανιωδώς;

Απίστευτο και όμως αληθινο! Να και μια εμφάνιση της Kate Middleton που μας απογοήτευσε

Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα