6 διάσημες κυρίες μας συστήνονται χωρίς makeup. Δείτε τις!

Ερμιόνη Σαρρή
6 διάσημες κυρίες μας συστήνονται χωρίς makeup. Δείτε τις!

Πώς σας φαίνονται;

Το μακιγιάζ κάνει θαύματα, πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιείται από καλούς make-up artists. Οι διάσημες κυρίες του Hollywood σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να περιποιηθούν ιδιαίτερα το πρόσωπό τους. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει αμακιγιάριστες.


Μερικές από αυτές μας εντυπωσίασαν θετικά, όπως για παράδειγμα η καλύτερη φίλη του Harry Potter, Emma Watson με τη φρεσκάδα της. Και η Cameron Diaz πάντως δεν πάει πίσω. Μα τι ωραία μάτια που έχει αυτή η γυναίκα! Και χωρίς make-up κερδίζει το χειροκρότημά μας. Όσο για την πολυσυζητημένη Kim Kardashian, μπορούμε να πούμε, πως μας αφήνει κάπως αδιάφορους. Σίγουρα όταν βάφεται, είναι πολύ πιο εντυπωσιακή. Το ίδιο ισχύει και για τη Λατίνα τραγουδίστρια, Jennifer Lopez και την ηθοποιό Scarlett Johansson. Τέλος, η Beyoncé αν και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές, ότι επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της, όσες έχουν βγει στη δημοσιότητα αποδεικνύουν, πως είναι όμορφη.Τίποτα παραπάνω!

Ναι, μπορεί να είναι πλούσιες και διάσημες, παρόλα αυτά είναι κορίτσια σαν όλες εμάς. Κορίτσια της διπλανής πόρτας, με μικροατέλειες...

Δείτε τις όλες στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνονται;

Διαβάστε ακόμα:

Eργασία και χαρά;Η Victoria Beckham στη νέα της μπουτίκ πιο χαμογελαστή από ποτέ!

To νέο «homemade» video clip της Beyonce σαρώνει τα πάντα στο ιντερνετικό του πέρασμα!