Αντέχετε; Διέρρευσαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της Madonna!

Αντέχετε; Διέρρευσαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της Madonna!

Η βασίλισσα είναι σοκαριστικά γερασμένη.

Η Madonna είναι η μεγαλύτερη star του πλανήτη, είναι η γυναίκα που εφηύρε την διασημότητα και την πρόκληση στα Media όταν η Rihanna και η Kim ήταν ακόμη αγέννητες. Επομένως η Madonna δικαιούται να κάνει τα πάντα, απλά μερικά ίσως δεν πρέπει να τα μαθαίνουμε γιατί τότε τα πράγματα δεν είναι καλά. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που ήρθαν στο φως οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της star από το φωτογράφηση της για το περιοδικό Interview.

Σχεδόν όλες οι λήψεις διέρρευσαν και o celebrity blogger Perez Hilton τις δημοσίευσε στο site του. Το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό, καθώς βλέπουμε τις φωτογραφίες πριν ρετουσαριστούν (κοινώς πριν εξαφανίσουν κάθε ατέλειά της).

Οι φωτογράφοι επεξεργάστηκαν τις φωτογραφίες και δεν έσβησαν μόνο τις ενοχλητικές ρυτίδες, αλλά τα πείραξαν όλα και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Εξαφάνισαν διχρωμίες, τις μικροσκοπικές φλέβες, έσβησαν τους πόρους, το χνούδι στα μάγουλα και στο πρόσωπο, φώτισαν και καθάρισαν τα μάτια και λείαναν τις γραμμές του προσώπου. Σε κάποιες περιπτώσεις συρρίκνωσαν το σαγόνι της, αλλά αφαίρεσαν και αρκετό ανεπιθύμητο δέρμα που περίσσευε στο σώμα της star.

Το ξέρουμε πως ό,τι βλέπουμε δεν είναι αληθινό, ειδικά όταν αφορά τους σταρ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα συνεχίσει να μας ξαφνιάζει κάθε φορά.