Tέλος οι γρίφοι... Μάθαμε με ποιον τρόπο διατηρεί τα διάσημα οπίσθιά της η Jennifer Lopez!

Tέλος οι γρίφοι... Μάθαμε με ποιον τρόπο διατηρεί τα διάσημα οπίσθιά της η Jennifer Lopez!

Ποιο ειναι το μυστικό της star;

Η πορτορικανή Jennifer Lopez καταρρίπτει ότι ξέραμε για τον χρόνο! Η 45χρονη star συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της σε κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει πάρει κάποιο ελιξήριο νεότητας! Όσο για τα σώμα της και συγκεκριμένα για τα ζουμερά οπίσθιά της το αντρικό κοινό δεν μπορεί να πιστέψει πως η Lopez τα διατηρεί... στο ύψος τους σχεδόν 13 χρόνια μετά την πρώτη φορά που την είδαμε στο video clip If you had my love.
Eν αναμονή της live εμφάνισή της στα φετινά Aμερικανικά Μουσικά Βραβεία η Lopez επισκέφτηκε γυμναστήριο του Los Angeles για να τονώσει τις διάσημες καμπύλες της. Η r&b star ήταν όλο χαμόγελο στους συγκεντρωμένους φωτογράφους τη στιγμή που κατέβηκε από του πολυτελές τζιπ της για να εισέλθει στο γυμναστήριο.

Φορώντας ένα στενό αθλητικό κολάν, φούτερ με δερμάτινες λεπτομέρειες και με τα μαλλιά πιασμένο στον γνώριμο κότσο, που λατρεύει, η Lopez απέδειξε πως η πολλή γυμναστική φέρνει αποτέλεσμα. Το σώμα της διανύει καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι μερικά χρόνια πριν (θα το επιβεβαιώσατε και στο video clip του Booty)και όλα αυτά τα οφείλει στις σχεδόν καθημερινές συνεδρίες yoga. Εντάξει και τα latin γονίδιά παίζουν τον ρόλο τους, αλλά η yoga είναι όπως και για πολλές ακόμη stars ο λόγος που διατηρούν σώματα που ζηλεύουν και οι 20αρες.

Αναμένουμε να τη δούμε στη σκηνή των AMA καθώς οι πληροφορίες λένε πως θα ανέβει στην σκηνή με τα απολύτως απαραίτητα.

Διαβάστε ακόμη:

Angelina Jolie: Η ατάκα που δεν περιμέναμε ποτέ να... ξεστομίσει!

Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα