Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε τη star της φωτογραφίας;

Γωγώ Φούντα
Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε τη star της φωτογραφίας;

Nα πέφτουν τα στοιχήματα

Eπειδή εμείς θέλουμε να σας κρατάμε σε εγρήγορση και να ακονίζουμε το μυαλό σας όσο το δυνατόν περισσότερο, είπαμε να σας βάλουμε ένα quiz έτσι για να σας προβληματίσουμε και να περάσετε την Παρασκευή σας... σκεπτόμενοι! Αν λοιπόν νομίζετε, ότι μπορείτε να πείτε με σιγουριά ποια είναι η εικονιζόμενη κοπέλα, τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος!

Διότι κυρίες και κύριοι, η κοπέλα αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η Rihanna, παρόλο που της μοιάζει υπερβολικά! Ονομάζεται Andele Lara είναι 22 ετών, και πολύ απλά η τύχη και η φύση την προίκισαν με την ιδιαίτερη και σέξι εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας! Οι 2 γυναίκες, μοιάζουν σε τέτοιο σημείο, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που η Andele περικυκλώνεται από ενθουσιασμένα πλήθη θαυμαστών, οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία συναίσθηση για το ποια πραγματικά είναι!

Η ίδια η κοπέλα, φαίνεται να καταδιασκεδάζει τη σατανική αυτή σύμπτωση με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει δώρα από μεγάλες εταιρείες οι οποίες θέλουν απλά να κάνει μία εμφάνιση με κάποιο προιόν τους, ενώ είναι περιζήτητη από δημοσιογράφους και εκπομπές. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στη star και τη... σωσία της, υπάρχει μία σημαντική και βασική διαφορά, που έχει να κάνει με τη φωνή μιας και η Andele, όπως δηλώνει, είναι φριχτή τραγουδίστρια! Βέβαια αυτό κάοιοι το πιστεύουν και για την Rihanna!

Kάτι μας λέει, ότι θα ξανακούσουμε πολύ σύντομα για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Το θέμα είναι αν θα καταλάβουμε ποια είναι!

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους! Η Beyoncé εμφανίστηκε όπως όλες περιμέναμε

Αντέχετε; Διέρρευσαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της Madonna!

Angelina Jolie: Η ατάκα που δεν περιμέναμε ποτέ να... ξεστομίσει!