Tρελάθηκε; Η Kim Kardashian ξόδεψε 600 δολάρια για κάτι που εμείς αγοράζουμε με 10 ευρώ

Γωγώ Φούντα
Tρελάθηκε; Η Kim Kardashian ξόδεψε 600 δολάρια για κάτι που εμείς αγοράζουμε με 10 ευρώ

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Για ακόμη μια φορά

Ως γνωστόν, κάθε εμφάνιση της Κim Kardashian, αποτελεί από μόνη της είδηση, πόσο μάλλον όταν η reality star, φροντίζει να τραβάει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα και φυσικά τα σχόλια, με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά βέβαια, το outfit που επέλεξε δεν έμεινε στη ιστορία λόγω υπερβολικής επίδειξης σάρκας, αλλά για πολλούς και διάφορους, άλλους, λόγους.

Αφενός, η Kim κατέφθασε στην Μελβούρνη την Πέμπτη, φορώντας ένα ροζ κολάν και ένα μακρύ πουλόβερ στην ίδια απόχρωση το οποίο εκτός όλων των υπολοίπων ήταν και ζιβάγκο. Αυτό φυσικά που προκαλεί εντύπωση, δεν είναι ότι έκρυψε όλα τα σημεία του κορμιού της, αλλά το γεγονός ότι στο νότιο ημισφαίριο αυτή την περίοδο έχουν... τέλη άνοιξης, κάτι που σημαίνει ότι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές!

Αφετέρου, το αλλόκοτο ροζ κολάν, το οποίο και καλόγουστο δεν το λες, έπειτα από μία μικρή έρευνα, μάθαμε πόσο κοστίζει, και η αλήθεια είναι ότι ένα σοκ το πάθαμε: Εκεί λοιπόν που εμείς αγοράζουμε το συγκεκριμένο κομμάτι, με 10 άντε 15 ευρώ, η Kim έσκασε γύρω στα 600 δολάρια γιατί απλά μπορεί!!!

Το μόνο που ελπίζουμε είναι τουλάχιστον το πανάκριβο κολάν να μη διαφανίζει γιατί εκεί θα μιλάμε για την απόλυτη στυλιστική πανωλεθρία της Kim!

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστη σταρ χωρίζει ενώ βρίσκεται στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της!

6 διάσημες κυρίες μας συστήνονται χωρίς makeup. Δείτε τις!

Aν δεν έχει αυτή η star αξιοζήλευτη κοιλιά τότε πoια;