Η ευαίσθητη πλευρά της Kate Middleton: Το χριστουγεννιάτικο δώρο της στον πρίγκιπα Harry!

Η ευαίσθητη πλευρά της Kate Middleton: Το χριστουγεννιάτικο δώρο της στον πρίγκιπα Harry!

Tι σκέφτεται να του χαρίσει εν όψει Χριστουγέννων;

Η Kate Middleton τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον αδερφό του συζύγου της, Harry. Ο βενιαμίν της οικογένειας τραβάει πάνω του όλη την προσοχή του παλατιού, μιας και είναι ο μικρότερος! Η Δούκισσα Kate και ο Πρίγκιπας William από τη μεριά τους, δεν τον αφήνουν σε ησυχία, μιας και δε θέλουν να νιώθει... μόνος! Ένας μήνας μένει για τα Χριστούγεννα και ήδη η εγκυμονούσα Kate ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για τον Harry. Τι σκέφτεται να του χαρίσει; Μα φυσικά ένα κουταβάκι!


Είναι γνωστή η λατρεία του νεαρού πρίγκιπα στα σκυλάκια κι έτσι η Middleton είπε να του χαρίσει αυτό που τόσο πολύ επιθυμεί, ένα νέο φίλο να του κρατά συντροφιά. Πηγή έμπνευσης για αυτή της την επιλογή δεν ήταν άλλη από το σκυλάκι της Lupo. Ο Harry λατρεύει το spaniel της Kate και δεν ξεκολλάει από πάνω του.


Εύγε να πούμε στη Δούκισσα. Μας αρέσει που βγάζει προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά της. Δείτε την αγάπη του Harry για τα σκυλάκια αποτυπωμένη σε... φωτογραφίες στην παραπάνω gallery. Αλήθεια εσείς τι σκέφτεστε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα;

Διαβάστε ακόμα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προκαλεί... χαμό με τη νέα του προκλητική ταινία (video)

Tην έκανε ρεζίλι και τον χωρίζει. Ποιο διάσημο ζευγάρι περνάει κρίση;