To γυμνό εξώφυλλο της Jennifer Aniston που προκάλεσε πανικό: Δείτε το!

To γυμνό εξώφυλλο της Jennifer Aniston που προκάλεσε πανικό: Δείτε το!

Πώς νιώθει που τη συγκρίνουν με την Kim Kardashian;

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τη γυμνή φωτογράφηση της Kim Kardashian. Μα να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το Paper Magazine; Πόσο προκλητική μπορεί να είναι η... πίσω της όψη όταν μάλιστα το περιοδικό αυτό κρεμιέται στα περίπτερα;


Η Κim τα άκουσε κανονικά για αυτή της την επιλογή. Πριν από αυτήν όμως, μία ακόμη star είχε σκεφτεί να μας δείξει τον εσωτερικό της κόσμο. Ποια ήταν; Μα φυσικά η Jennifer Aniston η οποία και είχε ποζάρει ολόγυμνη για χάρη του περιοδικού Rolling Stone. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μη φορώντας τίποτα απολύτως, κοιτούσε όλο νόημα στο φακό. Ακόμη πιο προκλητικό ήταν το σημάδι από το μαγιό της. Καλά βρε Jennifer τι σόι μαγιό φορούσες στα... νιάτα σου; Το εξώφυλλο αυτό είχε βγει το Μάρτη του 1996 και φυσικά έμελλε να ξανασχολιαστεί εν έτει 2014, με αφορμή την sexy φωτογράφηση της Kim!


Σε πρόσφατη εμφάνιση της Aniston, οι δημοσιογράφοι δε δίστασαν να τη ρωτήσουν πώς νιώθει που την συγκρίνουν με την Kardashian. Εκείνη με τη σειρά της απάντησε που οι δύο φωτογραφήσεις δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, μιας και η δική της ήταν πολύ αθώα! Σου χαλάμε εμείς χατίρι αγαπημένη μας Jen; Θυμηθείτε το προκλητικό εξώφυλλο στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Tην έκανε ρεζίλι και τον χωρίζει. Ποιο διάσημο ζευγάρι περνάει κρίση;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προκαλεί... χαμό με τη νέα του προκλητική ταινία (video)