Απο τηλεοπτικό ζευγάρι... ζευγάρι στη ζωή: Δείτε ποιοι ανταλλάσουν δημοσίως καυτά φιλιά!

Μα τι έρωτας είναι αυτός

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια. Μπορεί τον πρώτο καιρό να ήταν κάπως ντροπαλοί με τις κάμερες και τους φωτογράφους αλλά δεν άντεξαν για πολύ. Βγήκαν χεράκι-χεράκι και μας επιβεβαίωσαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

 

Στην Winter Wonderland του Λονδίνου εμφανίστηκε να δίνει παθιασμένα φιλιά με το νέο της σύντροφό Pasha Kovalev, η διάσημη βρετανίδα παρουσιάστρια Rachel Riley. Λίγο το πνεύμα των Χριστουγέννων, λίγο οι χαμηλές θερμοκρασίες της βρετανικής πρωτεύουσας, έκαναν τους δύο ερωτευμένους να μην ξεκολλάει ο ένας από την αγκαλιά του άλλου. Ο ρώσος χορευτής δεν άφησε λεπτό το χέρι της αγαπημένης του, ενώ με τη σειρά της κι εκείνη δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από πάνω του. Τον κοιτούσε και απλώς χαμογελούσε. Τι άλλο να θέλει ένας άντρας άλλωστε! Όπου στέκονταν αντάλλασαν χάδια και φιλιά. Δεν παρέλειψαν βέβαια να θυμηθούν και τα παιδικά τους χρόνια, δοκιμάζοντας κάποια από τα παιχνίδια της Wonderland.

Γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο περίπου και μάλιστα αποτελούσαν ένα από τα αγαπημένα χορευτικά ζευγάρια της εκπομπής «Strictly Come Dancing» του BBC. Η Rachel όμως τότε ήταν παντρεμένη. Φαίνεται  πως αναθεώρησε για τα καλά και λίγους μόλις μήνες μετά το χωρισμό της, βρέθηκε στην αγκαλιά του Pasha. Πάντως η ίδια δηλώνει, πως δε ζηλεύει καθόλου την τωρινή παρτενέρ του συντρόφου της. Μα αφού τη θέλει και της το δείχνει, γιατί να ανησυχεί;

Δείτε τους να διασκεδάζουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων στην παραπάνω gallery!

 

Διαβάστε ακόμα:

Tην έκανε ρεζίλι και τον χωρίζει. Ποιο διάσημο ζευγάρι περνάει κρίση;

Η ευαίσθητη πλευρά της Kate Middleton: Το χριστουγεννιάτικο δώρο της στον πρίγκιπα Harry!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ