Χάλια η Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια είναι βαθιά απογοητευμένη!

Χάλια η Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια είναι βαθιά απογοητευμένη!

Τι της συνέβη;

Οι διαπραγματεύσεις για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει επιτέλους το talent show "Rising Star" διήρκεσαν πολλές εβδομάδες και η απόφαση δεν ήταν εύκολη.

Το κανάλι χρειάζεται οπωσδήποτε ένα μεγάλο show που θα μαζέψει χρήματα από μεγάλους και ισχυρούς χορηγούς και ταυτόχρονα θα «πουσάρει» τη γενικότερη τηλεθέαση του σταθμού, έχοντας σα δεδομένο φυσικά ότι θα πάει καλά. Δυστυχώς η δυναμική του ήδη πετυχημένου και γνωστού απέναντι show, "Τhe Voice" φρέναρε τα σχέδια του μεγάλου καναλιού.

Κι όπως συμβαίνει συχνά στην τηλεόραση η ιδέα για το show ναυάγησε πριν καν υλοποιηθεί. Η είδηση διέρρευσε στα Media και τα site την αναπαρήγαγαν. Την είδηση ότι η εκπομπή δεν πρόκειται να προβληθεί ποτέ, δεν τη διαβάσαμε μόνο εμείς αλλά και η ίδια η Ζέτα. Η άμεσα ενδιαφερόμενη δεν ενημερώθηκε από κανέναν υπεύθυνο, άλλα έμαθε και η ίδια όλες τις λεπτομέρειες από τα site και τα δημοσιεύματα, πράγμα που την θύμωσε και την έκανε έξαλλη.

Η είδηση ότι το κανάλι σκέφτεται να της αναθέσει ένα άλλο show ελληνικής προέλευσης δεν την ηρέμησε, γιατί πλέον όπως είπε σε παρέα της, δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη σε κανέναν και είναι βαθιά απογοητευμένη.


Κουράγιο Ζέτα!

DPG Network