H Jennifer Aniston το παρατράβηξε: Η κίνηση που θα κάνει την Kim Kardashian έξω φρενών

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Aniston το παρατράβηξε: Η κίνηση που θα κάνει την Kim Kardashian έξω φρενών

Jennifer δεν ήξερες που πας να μπλέξεις;

Εντάξει καταλαβαίνουμε τις κοινές θνητές να ζηλεύουν την Kim Kardashian και φυσικά την υπόλοιπη οικογένεια, για τη διασημότητα και την αμύθητη περιουσία της, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να τη φθονούν ακόμα και ταλαντούχες star του Hollywood, οι οποίες έχουν όλα όσα έχει η Kim συν... ταλέντου!

Γι' αυτό και νιώσαμε κάπως αλλόκοτα αν μας ρωτάτε, όταν είδαμε την αγαπημένη μας, και αρκετά ταλαιπωρημένη Jennifer Aniston, να... κοροϊδεύει την Kim στο πλατό της καλής της φίλης Ellen DeGeneres. Η Jen λοιπόν, αφού καθησύχασε την Ellen, ότι θα μάθει την ημερομηνία του γάμου της έγκαιρα, για να μπορέσει να ραφτεί και αφού μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο της ρόλο στην ταινία Cake, είπε να κάνει λίγο χιούμορ και να ασχοληθεί με το διασημότερο και πιο πολυσυζητημένο άτομο του πλανήτη.

237B941600000578-2848405-image-9 1416899310132

Αφού λοιπόν η συνέντευξη τελείωσε, η Aniston πρόσθεσε στο outfit της 2...τεράστια στήθη, και στήθηκε κορδωτή κορδωτή, κοιτώντας προκλητικά το φακό! Όταν η Ellen την ρώτησε τι ακριβώς κάνει, εκείνη γύρισε και της είπε: «Κάνω την Kim K. φυσικά», ξεσπώντας σε δυνατά γέλια.

Κάτι που αρχικά φάνηκε σαν μια αθώα και αστεία στιγμή, έχουμε την εντύπωση ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ στην Jennifer, μιας και λογικά η Kim δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι! Και δυστυχώς, έχει αρκετούς λόγους για να την κοροϊδέψει. Εμείς πάντως είμαστε team Aniston... φανατικά!

Διαβάστε ακόμη:

Χάλια η Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια είναι βαθιά απογοητευμένη!

«Κατέστρεψες την οικογένειά σου και άφησες τα παιδιά σου»: Μαμά διάσημης την κάνει ρεζίλι!

To πιο hot ζευγάρι της showbiz, έκανε χθες την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

«Εγώ 18 εκείνος 78»: Για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με το διάσημο πρώην σύντροφό της