Δε βγαίνουν από το σπίτι: Ποια διάσημη ντρόπιασε τους γονείς της;

Ερμιόνη Σαρρή
Δε βγαίνουν από το σπίτι: Ποια διάσημη ντρόπιασε τους γονείς της;

Αιτία η πρόσφατη αποκαλυπτική της εμφάνιση

Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε το παρόν στα American Music Awards 2014, και όλοι ασχολήθηκαν με την αποκαλυπτική της εμφάνιση. Ήθελε βλέπετε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της... και τα κατάφερε πολύ καλά. Την ίδια όμως γνώμη δεν είχαν και οι γονείς της.

H Bleona Qereti, φαίνεται πως έχει πάρει εις μετρητοίς το χαρακτηρισμό, Madonna της Αλβανίας και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να κλέβει συνεχώς την παράσταση. Θετικά ή αρνητικά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Επέλεξε ένα μαύρο διχτυωτό maxi φόρεμα και το συνδύασε με τα άκρως απαραίτητα, ένα στρινγκ δηλαδή και δύο αυτοκόλλητα που κάλυπταν ίσα ίσα το στήθος της. Ήταν αρκετά αποκαλυπτική και το ήξερε. Δεν πτοήθηκε βέβαια ούτε με την έντονη δυσαρέσκεια των γονιών της.

Μπορεί οι ίδιοι από το επόμενο πρωινό να μη βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι, η τραγουδίστρια όμως παραμένει περήφανη για την εμφάνισή της αυτή. Δεν μπορούν να δεχτούν την τόσο αποκαλυπτική παρουσίαση της κόρης τους ενώ αυτή αντίθετα τη θεώρησε πολύ cool και της άρεσε. Δεν είναι και λίγα όλα όσα θα ακούσουν από φίλους και γνωστούς. Κανονικό ρεζιλίκι. Η Bleona βέβαια σχολίασε, πως όλα είναι καλά και δε συμβαίνει απολύτως τίποτα. Μήπως δεν έχει καταλάβει κάτι καλά;

Και ποιοι γονείς θα ήταν άλλωστε υπερήφανοι βλέποντας την κόρη τους να κυκλοφορεί όπως ακριβώς τη γέννησαν. Φυσικά όλο το δίκιο... δικό τους!

Δείτε τη Bleona Qereti το βράδυ των βραβείων στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα:

«Εγώ 18 εκείνος 78»: Για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με το διάσημο πρώην σύντροφό της

Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!

DPG Network