Η δήλωση της Kate Hudson που θα «πονέσει» τις γυναίκες όλου του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
Η δήλωση της Kate Hudson που θα «πονέσει» τις γυναίκες όλου του κόσμου!

Το εννοούμε

Η Kate Hudson είναι ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό, όχι μόνο στους άντρες για τους προφανείς λόγους, αλλά και στις γυναίκες, μιας και εκτός από όμορφη και γλυκιά, είναι στυλάτη, παίζει σε ταινίες που αγαπάμε (ρομαντικές κομεντί) και έχει μαμά τη Goldie Hawn, που λατρεύουμε!

Κι όμως κυρίες και κύριοι, η γλυκιά σαν μέλι Kate, που γενικά δεν προκαλεί και πολύ, αν εξαιρέσει κανείς ότι κάποτε άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα (τώρα άραγε όχι;) είπε κάτι σε πρόσφατη συνέντευξή της, το οποίο όχι μόνο απογοήτευσε τις γυναίκες θαυμάστριές της, αλλά τους... συγκλόνισε το είναι!

Σε ερώτηση λοιπόν-κλασικά-για το πώς διατηρεί το γραμμωμένο της κορμί, εκείνη, χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες, απάντησε: «Όλοι έχουμε ανάγκη κάποιο μυστικό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει. Σας το λέω να το ξέρετε: Αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα θα πρέπει να λιώσετε στη γυμναστική! Και όταν λέω λιώσετε, δεν εννοώ να γυμνάζεστε 3 ώρες την ημέρα, αλλά να έχετε ένα πρόγραμμα το οποίο και θα τηρείτε».

Και όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, δήλωσε: «Φυσικά και λατρεύω το junk food. Αν έχει περάσει κάποιο διάστημα που έχω προσέξει αρκετά, επιβραβεύω τον εαυτό μου με ένα διπλό burger, πατάτες τηγανητές και ένα τεράστιο ποτήρι αναψυκτικό! Εξάλλου, δεν έχω καλύτερο από το να βλέπω ποδόσφαιρο με τους γιους μου και να τσιμπολογάμε».

Συγνώμη για να καταλάβουμε: Ότι για να αποκτήσεις six pack και οπίσθια για βραβείο, πρέπει να κάνεις εντατική γυμναστική και διατροφή; Kate δεν μας τα λες καλά...

Διαβάστε ακόμη:

Χάλια η Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια είναι βαθιά απογοητευμένη!

To πιο hot ζευγάρι της showbiz, έκανε χθες την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Η κόντρα του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται:Στα δικαστήρια για τα μαλλιά (!) του παιδιού τους

Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!