Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της

Ερμιόνη Σαρρή
Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήτησε για φέτος

Η διάσημη μανούλα εμφανίστηκε στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show, και αναφερόμενη στην 8χρονη κορούλα της δεν έκρυψε, πως η μικρή είναι αρκετά αποφασιστικό παιδί και ξέρει ακριβώς τι θέλει και πώς να το ζητάει. Το ίδιο έπραξε και με το καθιερωμένο γράμμα των Χριστουγέννων!

Ένας μήνας έμεινε μέχρι ο Άγιος Βασίλης και οι τάρανδοί του να επισκεφτούν το σπίτι της μικρής Suri Cruise. Η ίδια, λοιπόν , θέλοντας να τον βγάλει από το μεγάλο δίλημμα... του δώρου, έφτιαξε τη λίστα της και τον καθοδήγησε απολύτως. Τι του ζήτησε; Αρχικά, ένα μικρό κουτάβι για να παίζει. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, αφού η λίστα συνεχίζεται με τα απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να συνοδεύουν το νέο της μικρό φίλο. Τον έχει φανταστεί με ένα ροζ κολάρο γεμάτο χρυσόσκονη και φυσικά πάνω του να αναγράφεται το όνομά του. Μία φορά την πάτησε και έχασε το σκυλάκι της, δε θέλει να έχει πάλι τα ίδια. Χειμώνας είναι όμως και όπως όλοι μας, έτσι και αυτό πρέπει να φορέσει τα δικά του παπούτσια και να έχει διάφορα αξεσουάρ για τα μαλλιά του. Πώς θα βγει έξω άλλωστε; Όλα τα σκέφτεται τελικά αυτό το κορίτσι! Μπορεί εμείς να ζητούσαμε μία κούκλα ή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι από τον αγαπημένο μας Άγιο, η μικρή Suri όμως φαίνεται λίγο πιο απαιτητική. Είναι φιλόζωη όμως και αυτό μας κάνει να την αγαπάμε ακόμα περισσότερο!

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η απόγνωση της μαμάς Katie Holmes. Μπορεί να αφήσει κάτι έξω από τη λίστα; Δεν μπορεί! Οπότε τι μένει; Katie και Tom Cruise να οργανωθούν εξίσου καλά με την μικρή τους πριγκίπισσα, να επισκεφτούν ένα ένα τα καταστήματα που πουλάνε αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας και να μην της χαλάσουν... ούτε ένα χατίρι!

Τρέξτε γρήγορα για να προλάβετε!

Δείτε το στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Katie Holmes και τη μικρή Suri στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα:

Δε βγαίνουν από το σπίτι: Ποια διάσημη ντρόπιασε τους γονείς της;

H δικαίωση της σέξι 40άρας! Μήπως όμως η Lopez το παράκανε;