Το δράμα του Tom Hanks: Τι συμβαίνει με το γιο του διάσημου ηθοποιού;

Γωγώ Φούντα
Το δράμα του Tom Hanks: Τι συμβαίνει με το γιο του διάσημου ηθοποιού;

Φαίνεται πως δεν είναι όλα ρόδινα για τον star του Hollywood

Πολλοί ίσως να αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στα πλούτη, την αγάπη και την αμέριστη προσοχή των, κατά γενική ομολογία τρομερών γονιών του, θα μπορούσε να αντιμετωπίζει προβλήματα με ουσίες και αλκοόλ, και μάλιστα σε τέτοιο σημείο, που να πρέπει να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Kι όμως, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του προβλήματος, ο Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson, ζουν τα τελευταία χρόνια το δικό τους δράμα μιας και ο μεγάλος τους γιος Chester "Chet" Hanks, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αποφάσισε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη.

Ο νεαρός ο οποίος είναι γνωστός ως Chet και κάνει καριέρα ως ράπερ, εξομολογήθηκε μέσω Instagram ότι εδώ και 50 μέρες είναι καθαρός και πως ευχαριστεί πολύ την οικογένειά του αλλά και τους φανς του, για τη στήριξη. Όσοι γνώριζαν καλά τον 24χρονο σήμερα Chester Hanks, ήξεραν ότι ήδη από την ηλικία των 16 ετών, έκανε χρήση ουσιών, κυρίως χασίς, ενώ συνήθιζε αρκετά συχνά να αναφέρεται στη συνήθειά του αυτή ακόμη και στα τραγούδια του!

Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας, αναφέρει ότι τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, λίγο καιρό πριν, όταν ο νεαρός παραδέχτηκε την εξάρτησή του από την κοκαΐνη, με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά, κι εμείς ευχόμαστε να πάνε ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη:

Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της

Δε βγαίνουν από το σπίτι: Ποια διάσημη ντρόπιασε τους γονείς της;

Ρεκόρ τσακωμών: Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που (δυστυχώς) το πάει για... διαζύγιο!

DPG Network