Η φαινομενικά τέλεια εμφάνιση, έγινε στόχος αμέτρητων επικριτικών σχολίων: Γιατί όμως;

Γωγώ Φούντα
Η φαινομενικά τέλεια εμφάνιση, έγινε στόχος αμέτρητων επικριτικών σχολίων: Γιατί όμως;

Ποιο ήταν το ασυγχώρητο λάθος της όμορφης Delta Goodrem;

Δεν ξέρουμε αν θυμάστε τη Delta Goodrem, πιθανότατα όχι αν είστε κάτω των 23, αλλά είναι μία Αυστραλή, πολύ όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία κάποτε έκανε τεράστια επιτυχία με την μπαλάντα Lost Without You, και μετά... εξαφανίστηκε, κάνοντας μόνο εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και διάφορα φιλανθρωπικά γκαλά!

Και η αλήθεια είναι, ότι εφόσον με την καριέρα της δεν ασχολείται και πολύ, ασχολείται αρκετά με την εξωτερική της εμφάνιση, την οποία εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι, κρίνουμε εξαιρετική! Παρόλα αυτά, φαίνεται πως και οι καλλονές έχουν τις κακές τους μέρες, με αποτέλεσμα η χθεσινή εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ με την πρώτη ματιά έδειχνε υπέροχη, να συγκεντρώσει τα πιο αρνητικά σχόλια που ακούσαμε τελευταία για celebrity.

Ο λόγος; Το make up της Delta, ήταν τόσο κακό, τόσο έντονο, τόσο λάθος και τόσο άσχετο με τα χρώματα και το δέρμα της, που την έκανε να μοιάζει τουλάχιστον μία 10ετία μεγαλύτερη-είναι μόλις 30! Εκτός βέβαια από το κακό μακιγιάζ, ήταν εμφανές και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δέρμα της, το οποίο ήταν γεμάτο σπυριά και σημάδια, που δυστυχώς φαίνονταν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, χωρίς φυσικά το καημένο το κορίτσι να φταίει, δε γλίτωσε από τα πυρά των δημοσιογράφων, οι οποίοι βέβαια δε στάθηκαν τόσο πολύ στο πρόβλημα ακμής της, αλλά στο απαράδεκτο και υπερβολικά βαρύ μακιγιάζ της. Μετά την Αngelina, ακόμη μία star την πατάει. Μήπως να βγαίνουν άβαφες τελικά;

Διαβάστε ακόμη:

H μεγαλύτερη «χυλόπιτα» που έφαγε ποτέ η Jennifer Aniston: Tι συνέβη;

Για πρώτη φορά μετά τον τσακωμό: Η Αngelina Jolie μιλά για το γάμο της με τον Brad Pitt!

Η «ανθρώπινη» πλευρά της Nicole Kidman και η ατάκα της... που θα συζητηθεί!