Eίναι αυτό δώρο Χριστουγέννων; Η βρετανίδα celebrity μάλλον... το εχει χάσει

Eίναι αυτό δώρο Χριστουγέννων; Η βρετανίδα celebrity μάλλον... το εχει χάσει

Ένα προσωπικό δώρο με... κρυφά μηνύματα

Μάλλον δεν ήταν καλό κορίτσι αυτόν τον χρόνο και για αυτό αποφάσισε να μην περιμένει τον Άγιο Βασίλη να κρεμάσει το δώρο της στο τζάκι!

Η Katie Price μετά τον σύντομο χωρισμό της από τον άτακτο σύζυγο Kieran Haylor (γιατί τώρα τα ξαναβρήκαν) είπε να κάνει μια καινούρια αρχη σε όλα. Αφού πούλησε το σπίτι, που μοιράζονταν με τον Haylor, συνέχισε τις αλλαγές με την εξωτερική της εμφάνιση. Η celebrity μας ενημέρωσε με έναν πρωτότυπο τρόπο πως είναι έτοιμη για την έβδομη αυξητική στήθους. Η 36χρονη αγγλίδα, που γνώρισε τη φήμη στη χώρα της με γυμνές φωτογραφίσεις, εκανε στον εαυτό της ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η Price δημοσίευσε στην σελίδα της στο YouGossip φωτογραφίες με τα νέα ενθέματα που θα βάλει στο στήθος της τα οποία είχε τοποθετήσει σε ένα τραπεζάκι. Και για να σιγουρευτούμε ότι ήταν για εκείνη στη συνέχεια δημοσίευσε μερικές selfie στις οποίες φορούσε ένα T- shirt που έγραφε στο ντεκολτέ της: "Αγαπημένε Άγιε Βασίλη για τα Χριστούγεννα θα ήθελα..."
Τις φωτογραφίες συνόδευσε με το κείμενο "είμαι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και αισθάνομαι υπέροχα".

Η Katie είχε ανακοινώσει από τον Οκτώβριο πως θα έκανε ακόμη μια πλαστική στο στήθος καθώς μετά τις εγκυμοσύνες (έχει πέντε παιδιά) ήθελε να διορθώσει το μέγεθος. Όσο για τα προηγούμενα ενθέματα όπως η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun θα τα βγάλει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό!

Αν βρεθούν αγοραστές θα σας ενημερώσουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Η δήλωση της Kate Hudson που θα «πονέσει» τις γυναίκες όλου του κόσμου!