«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το αγόρι μου έβγαινε με αυτή τη... γουρουνόφατσα»!

Γωγώ Φούντα
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το αγόρι μου έβγαινε με αυτή τη... γουρουνόφατσα»!

Η διάσημη κωμικός Sarah Silverman τα βάζει με star του Hollywood

Eλάτε ας είμαστε ειλικρινείς: Και ποια δεν έχει ψάξει τις πρώην του καλού της, αν είναι ωραίες, που βρίσκονται και τι κάνουν. Και πόσο μεγάλη ευτυχία, όταν ανακαλύπτουμε, εντελώς αντικειμενικά πάντα, ότι είμαστε καλύτερες και πολύ πιο στιλάτες από εκείνες διότι το αντίθετο ως εκδοχή δεν υπάρχει στο χάρτη!

Ε λοιπόν η διάσημη αμερικανίδα κωμικός Sarah Silverman έκανε ακριβώς αυτό! Αποκάλεσε δημόσια την πρώην του συντρόφου της, Michael Sheen... γουρουνόφατσα, όταν ρωτήθηκε τι γνώμη έχει γι' αυτή. Και το περίεργο και πικάντικο της υπόθεσης, είναι ότι η πρώην αυτή είναι η διάσημη ηθοποιός και κούκλα, Kate Beckinsale!

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το αγόρι μου έβγαινε με αυτή τη... γουρουνόφατσα», είπε η Sarah ποζάροντας μπροστά από μία φωτογραφία της Κate, στην οποία έδειχνε όπως πάντα εκθαμβωτική! Ωστόσο όπως φυσικά εξήγησε στην πορεία, όλο αυτό ήταν ένα αστείο σε μία προσπάθεια να εκφράσει το πόσο όμορφη θεωρεί την πρώην του καλού της.

«Η Kate θα το πάρει σαν αστείο γιατί έτσι είναι ακριβώς. Τη γνωρίζω και τη λατρεύω. Νιώθω πολύ τυχερή που έχει περάσει από τη ζωή του Michael η γυναίκα αυτή», εξήγησε. Και για να λέμε και την αλήθεια, μάλλον έχει δίκιο μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει το ζεύγος με την Kate και τον νυν σύζυγό της.

Είναι μία ωραία ατμόσφαιρα τελικά!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Ζέτα έχει κατάθλιψη και ποια η αιτία του μεγαλύτερου καυγά στη celebrity ιστορία;

Διάσημη παρουσιάστρια φοβάται πως δε θα παντρευτεί ποτέ,επειδή έμεινε φαλακρή

Aυτά είναι: Χώρισε και τώρα... εκδικείται τον κούκλο πρώην της!