Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται το βιασμό της και συγκλονίζει

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται το βιασμό της και συγκλονίζει

Ήταν θύμα μέσα στην ίδια της την οικογένεια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας κατά της Βίας των γυναικών η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τη δική της ιστορία. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε, η ίδια όμως δεν μπορεί να ξεχάσει λεπτό όλα όσα έγιναν. Είναι κάτι που έχει σημαδεύει την ψυχή της και αποφάσισε να το μοιραστεί με το κοινό της.

Όταν ήταν μόλις 7 ετών η ηθοποιός, Teri Hatcher έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της... το θείο. Στα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής της αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει το χειρότερο εφιάλτη ακόμη και μίας ενήλικης γυναίκας. Κρατούσε το μυστικό της πολύ καλά κρυμμένο και απλώς σώπαινε μέσα στον πόνο της. Προσπαθούσε για χρόνια να το δείξει μέσα από τη συμπεριφορά της, αλλά κανείς δε βρήκε το θάρρος να την αντιμετωπίσει. Οι γονείς της, αν και το είχαν υποψιαστεί, το παραδέχτηκαν ύστερα από τη δημοσίευση ενός γράμματός της σε μία εφημερίδα. Και πάλι όμως έμειναν σιωπηλοί απέναντι στην πραγματικότητα. Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να αποτυπώσεις τα συναισθήματά σου σε ένα χαρτί και αυτό συνέβη και στην περίπτωση της ηθοποιού. Μπορεί να μη μιλούσε και ποτέ, αν μία άλλη κοπέλα δεν ομολογούσε πως ήταν ένα ακόμα θύμα του θείου της. Τα λόγια της την ώθησαν να αποκαλύψει το μυστικό της. Ήταν η ώρα να πει όλα όσα έκρυβε εδώ και 11 χρόνια. Αισθανόταν υπεύθυνη για όλο αυτό και δεν το άντεχε! Αν είχε μιλήσει νωρίτερα, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά!

Ομολογούμε, πως ιστορίες σαν και αυτή απλά μας καθηλώνουν. Ελπίζουμε βέβαια να σταθεί και η αφορμή να μιλήσουν όλες όσες περνούν κάτι παρόμοιο, πριν να είναι αργά!

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία της στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε ακόμα:

Meryl Streep: Ποια superstar την έσωσε από σοβαρότατο τραυματισμό;

Η απόλυτη ντροπή: Δείτε την πιο άτυχη στιλιστική στιγμή της Khloe Kardashian