Ορίστε; Διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για την πρώτη της ερωτική σχέση στα... 53 της

Ορίστε; Διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για την πρώτη της ερωτική σχέση στα... 53 της

Χρονιά αλλαγών για την ταλαντούχα Βρετανή

susan-boyle-2-600

Σε ηλικία 53 ετών η Susan Boyle, νικήτρια του βρετανικού Britain's Got Talent, επιτέλους έκανε την πρώτη της σχέση.
"Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για το ποιος είναι γιατί αυτό θα ήταν άδικο για εκείνον. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήμαστε στην ίδια ηλικία και είναι ένας πολύ καλός άντρας". Την είδηση της πρώτης της σχέση έδωσε η ίδια η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική The Sun.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η Boyle γνώρισε τον αμερικάνο γιατρό όταν και οι δυο τους διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας της. H ταλαντούχα τραγουδίστρια, που είχε συγκινήσει τους βρετανούς με τη φωνή της, είχε αποκαλύψει όσο διαγωνίζονταν στο τηλεοπτικό σόου πως δεν είχε φιλήσει ποτέ κανέναν άντρα!


Αυτή είναι μια χρονιά αλλαγών για την Boyle η οποία πρόσφατα διαγνώστηκε με το σύνδρομο Asperger. "Εκτός σκηνής η κακή μου συμπεριφορά συμβαίνει συχνά" δήλωσε για την κατάθλιψη και τις αλλαγές στη διάθεσή της. "Είμαι όμως καλύτερα τώρα που ξέρω τι είναι. Αν νιώσω πως πέφτει η διάθεσή μου, σηκώνομαι και βγαίνω έξω. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτό το σύνδρομο βάζουν όρια στη ζωή τους γιατί δεν ξέρουν πώς να εμπιστευτούν κάποιον. Εγώ προσπαθώ να μηυν βάζω. Θέλω τους ανθρώπους στη ζωή μου. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά ελπίζω να περάσει".

Η σκοτσέζα τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το έκτο κατά σειρά album της και για την αμερικανική περιοδεία της.

Διαβάστε ακόμη:

Κim μας δουλεύεις;O λόγος για τον οποίο θα προσλάβει παρένθετη μητέρα,είναι... εξωφρενικός

Οι πιο τσιγκούνες stars του Hollywood: Η λίστα θα σας εκπλήξει