Η κόρη του Paul Walker ραγίζει καρδιές ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Ερμιόνη Σαρρή
Η κόρη του Paul Walker ραγίζει καρδιές ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που o Paul Walker έφυγε από τη ζωή και τα social media γέμισαν με αναμνήσεις. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συγγενείς που τον θυμήθηκαν, η δημοσίευση όμως της κόρης του είναι αυτή που μας συγκίνησε περισσότερο από όλες.


Η 17χρονη Meadow ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram από τη βρεφική της ηλικία αγκαλιά με τον πατέρα της θέλοντας να του εκφράσει την αγάπη της. «Σε αγαπώ» έγραψε, αποδεικνύοντας πως η αγάπη μένει για πάντα, ακόμα και αν ο ένας από τους δύο.. έχει φύγει. Ο χαμός του 40χρονου ηθοποιού ήταν οδυνηρός και κανείς ακόμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Στα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής της αναγκάστηκε να πει το τελευταίο αντίο σε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Μπορεί με το πέρασμα του χρόνου να έχει βρει και πάλι το χαμόγελο της, αυτό όμως δε σημαίνει πως τον έχει βγάλει και από την καρδιά της.

insta

Και ο πατέρας του βέβαια είναι ένα από όλους αυτούς που αδυνατούν να πιστέψουν, ότι ο Paul δεν είναι πια εδώ. Όσο να ναι είναι δύσκολο για ένα γονιό να μένει πίσω και να ζει με τις αναμνήσεις. Έχει όμως την εγγονή του να του θυμίζει, πως η ζωή συνεχίζεται!

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina Jolie σε σοκ: Κινδύνευσε η ζωή της

Προβλήματα στον παράδεισο; Ποια συνήθεια του Clooney κάνει την Amal έξω φρενών;