Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει το πιο ένοχο μυστικό του:Δείτε την εξομολόγησή του

Ερμιόνη Σαρρή
Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει το πιο ένοχο μυστικό του:Δείτε την εξομολόγησή του

Γιατί και οι πρίγκιπες έχουν... ψυχή

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids σήμερα και ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να βάλει και αυτός το μικρό του λιθαράκι στην εκστρατεία που γίνεται για την καταπολέμηση του. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός στον οποίο και είναι ενεργό μέλος, ζήτησε από διάφορους διάσημους να αποκαλύψουν το μεγαλύτερό τους μυστικό. Αυτό έκανε και ο ίδιος.


Το δικό του βίντεο ανέβασε μέσω της σελίδας #FeelNoShame ο πρίγκιπας και ομολογούμε, πως μας άφησε άφωνους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο χειρότερος εφιάλτης του είναι οι δημόσιες εμφανίσεις μέσα σε κόσμο. Δεν τον νοιάζει ο αριθμός των ανθρώπων που έχει απέναντί του, αφού μόνο με τη σκέψη πως πρέπει να μιλήσει δημόσια, αισθάνεται τεράστιο άγχος. Μπορεί το χαμόγελο να μη λείπει ποτέ από τα χείλη του, η καρδούλα του όμως ξέρει τι περνάει εκείνη την ώρα. Μα καλά τόσα χρόνια με τόσες κάμερες τριγύρω του, ακόμα... τον λούζει κρύος ιδρώτας; Τι να πούμε!


Ο στόχος τόσο του Harry βέβαια όσο και όλων των άλλων διασήμων επιτεύχθηκε. Κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτή τη ζωή και για αυτό πρέπει να μοιραζόμαστε όλα όσα μας φοβίζουν!

Δείτε το βίντεο της εξομολόγησής του παρακάτω

Διαβάστε ακόμα:

Η κόρη του Paul Walker ραγίζει καρδιές ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Επιτέλους: Διάσημο ζευγάρι σταματάει το κρυφτούλι και παραδέχεται το γάμο του