Κάποιος να βοηθήσει τον Μάρκο Σεφερλή που εγκατέλειψε το πρωινό στην μοίρα του!

Κάποιος να βοηθήσει τον Μάρκο Σεφερλή που εγκατέλειψε το πρωινό στην μοίρα του!

Γιατί ο ηθοποιός εγκατέλειψε τις προσπάθειες;

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Μάρκο Σεφερλή ξέρουν ότι ο γνωστός κωμικός και πλέον παρουσιαστής αντιδρά διαφορετικά στην πίεση και στο άγχος του ανταγωνισμού.

Αν και ο Μάρκος θεωρείται και είναι μαχητής, εν τούτοις υπάρχουν φορές –και μάλιστα αρκετές - που δείχνει εντελώς αβοήθητος και έτοιμος να καταθέσει τα όπλα. «Υπάρχουν φορές που μέχρι την τελευταία στιγμή θα το παλεύει και δεν θα εγκαταλείπει τον αγώνα, αλλά υπάρχουν και φορές που δείχνει να τα αφήνει όλα στη μοίρα τους» λέει καλός του φίλος που τον ξέρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν την μεγάλη επιτυχία.


«Και τότε τα ίδια έκανε» συνεχίζει ο ίδιος, «Μπορεί να είχε ένα πολύ σημαντικό deadline, μια μεγάλη υποχρέωση, αλλά εκείνος δεν αγχώνονταν σε αντίθεση με την Έλενα Τσαβαλιά που στο τέλος κινούσε γη και ουρανό για να πετύχουν τα στόχο».

Κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφει ο φίλος και συνεργάτης του Μάρκου, συμβαίνει και σήμερα. Ο ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό είδε την εκπομπή του να τερματίζει δεύτερη μετά την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης, νιώθει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο και έχει σχεδόν εγκαταλείψει τις προσπάθειες. Δείχνει κουρασμένος και σαν να έχει παγώσει μπροστά στη δυσκολία του ανταγωνισμού, λένε οι συνεργάτες του. Πιστεύει πώς ότι έχει να δώσει το έχει δώσει.

Η μόνη που προσπαθεί να τον εμψυχώσει -για άλλη μια φορά- είναι η γυναίκα του η Έλενα, η οποία πιστεύει σ' εκείνον και ξέρει τον τρόπο να τον κάνει να ξαναβρεί το ενδιαφέρον του και τη θέληση να αγωνιστεί.