Μadonna: Ετοιμάζεται να αποκτήσει κι άλλο παιδί;

Γωγώ Φούντα
Μadonna: Ετοιμάζεται να αποκτήσει κι άλλο παιδί;

Γιατί πάνω απ' όλα είναι μάνα

Το έχουμε πει πολλές φορές: Αν έχεις χρήματα και γενικότερα οικονομική άνεση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο όμορφο, από το να κάνεις μία μεγάλη οικογένεια ή να υιοθετείς παιδιά, των οποίων το μέλλον δεν προβλέπεται δυστυχώς και πολύ αισιόδοξο! Μετά την Angelina Jolie και τον Brad Pitt λοιπόν, ακόμη μία star φαίνεται ότι έχει βάλει σκοπό ζωής να υιοθετήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και να τους προσφέρει μία ζωή που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να έχουν.

Η Madonna λοιπόν, μετά τις νέες της δηλώσεις περί ναρκωτικών, και ότι τα έχει δοκιμάσει όλα (δεν εντυπωσιαστήκαμε) σύμφωνα με πληροφορίες που έσκασαν λίγο πριν, σκοπεύει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της.

Η βασίλισσα της pop ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Αφρική όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με το πρόεδρο του Μαλάουι με τον οποίο συζήτησε το φιλανθρωπικό της έργο στη χώρα αυτή. Τις συναντήσεις συνόδευαν όπως πάντα και διάφορες αναρτήσεις στα social media, ενώ φαίνεται ότι της έκλεψε την καρδιά ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με φήμες επιθυμεί να υιοθετήσει.

Να θυμήσουμε ότι η Madonna είναι μητέρα 2 βιολογικών παιδιών αλλά και 2 υιοθετημένων.