Η Lana Del Rey δε δείχνει έτσι πια! Δείτε το νέο της πρόσωπο

Γωγώ Φούντα
Η Lana Del Rey δε δείχνει έτσι πια! Δείτε το νέο της πρόσωπο

Μα τι της συμβαίνει τελοσπάντων;

Ως γνωστόν λίγες ώρες πριν πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards στο Λονδίνο, με τεράστια, για ακόμη μία φορά επιτυχία, και φυσικά τους μεγαλύτερους stars παγκοσμίως να δίνουν το παρών, βάζοντας ή... βγάζοντας τα καλά τους! Κεντρικό πρόσωπο ήταν η Victoria Beckham, η οποία κέρδισε το βραβείο για το Best Brand του 2014 και όπως ήταν φυσικό έλαμπε από χαρά και ευτυχία, όπως και ο εκθαμβωτικός-κατά την ταπεινή μας άποψη- David που τη συνόδευε.

Όλα καλά και όλα ωραία, ωστόσο, υπήρξε και μία εμφάνιση, η οποία λίγο μας προβλημάτισε. Η Lana Del Rey λοιπόν, η οποία είναι μία εκκεντρική και ανατρεπτική star, αποφάσισε να... εγκαινιάσει το νέο της πρόσωπο, και το εννοούμε με κάθε λέξη! Η νεαρή τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο πλευρό της Courtney Love με την οποία φημολογείται ότι θα συνεργαστούν, και κυριολεκτικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Όχι ότι ήταν η επιτομή της φυσικότητας ποτέ αλλά αυτή τη φορά μείναμε σχεδόν άφωνοι! Το πρόσωπό της φαινόταν πρησμένο και αλλοιωμένο, το σώμα της από την άλλη δεν είχε κάποια διαφορά, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ μεγαλύτερη απ' όσο είναι στην πραγματικότητα. Λέει ότι είναι 29 αλλά πλέον δεν ξέρουμε αν την πιστεύουμε!

Ίσως να μην της πέτυχαν τα botox ή ίσως να έχει κάνει κάποιο έγκλημα και να προσπαθεί να μπερδέψει την αστυνομία! Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Μadonna: Ετοιμάζεται να αποκτήσει κι άλλο παιδί;

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει το πιο ένοχο μυστικό του:Δείτε την εξομολόγησή του

Ξανάνιωσε! Η Heidi Klum με μαγιό δείχνει τους κοιλιακούς της στον 28χρονο σύντροφό της