Μετά την Κim & η Kourtney Kardashian πόζαρε ολόγυμνη για περιοδικό λίγο πριν γεννήσει!

Μετά την Κim & η Kourtney Kardashian πόζαρε ολόγυμνη για περιοδικό λίγο πριν γεννήσει!

"Τρέχει" στην οικογένεια η πρόκληση! Δείτε τη φωτογράφηση που θα συζητηθεί

Οι αδελφές Kardashian ξέρουν να προκαλούν και να... ποζάρουν γυμνές.


Μετά τα δεκάδες γυμνά και ημίγυμνα εξώφυλλα της 32χρονης Kim ήρθε προς μεγάλη μας έκπληξη η γυμνή φωτογράφιση της Kourtney η οποία δείχνει και αυτή αποφασισμένη να κάνει πρωτοσέλιδα! Και λέμε με έκπληξη καθώς η 35χρονη μαμά ήδη δύο παιδιών διάνυει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ παράλληλα τα δημοσιεύματα θέλουν τη σχέση της με τον Scott Disik να οδεύει προς τον χωρισμό.

Η tv persona στάθηκε μπροστά στον φακό του περιοδικού DuJour φορώντας ένα εντυπωσιακό κολιέ για το εξώφυλλο (ναι, και τίποτα άλλο) ενώ για την φωτογραφίες μέσα στις σελίδες του περιοδικού φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο το οποίο βρεγμένο αποκάλυπτε πολλά. Η μεγαλύτερη αδελφή της γνωστής οικογένειας της Αμερικής εξήγησε για την κίνησή της να φωτογραφηθεί γυμνή. "Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου. Είμαι στα καλύτερα μου όταν είμαι έγκυος. Είναι απίστευτο συναίσθημα η αλλαγή που βιώνει το σώμα σου κατά η διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι κάτι που σου δίνει δύναμη, είναι πανέμορφο και κάθε γυναίκα πρέπει να αποδέχεται τις αλλάγες αυτές".

Η Kourtney επίσης αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη γυμνή φωτογράφιση όσο ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Mason.
Kαι παρά το γεγονός πως η ίδια ανυπομονούσε για αυτή τη φωτογράφηση ο σύντροφος, Scott Disick είχε κάποιες αμφιβολίες.
"Όταν έκανε η αδελφή μου το γυμνό εξώφυλλο στο Paper ο Scott την ρώτησε πώς ήταν δυνατό να είναι τόσο άνετη με το να στέκεται γυμνή ενώ υπήρχαν γύρω της τόσοι άνθρωποι". Παρά τις αμφιβολίες του,όμως, δεν κατάφερε να την πείσει να μην ποζάρει γυμνή και έτσι δείτε στο φωτογραφικό gallery τις εικόνες όπως δημοσιεύτηκαν σήμερα στο περιοδικό DuJour.

Και ακόμη στο video που ακολουθεί δείτε μερικές από τις πιο απίστευτες στιγμές που παρακολουθήσαμε στο Keeping Up With The Kardashians τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο άντρας που μισούν όλες οι γυναίκες! Γιατί όμως;

H επανασύνδεση της χρονιάς: Μετά τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί;