Διάσημος τραγουδιστής τα εχει μπλέξει με νυν και πρώην: Δείτε τον!

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημος τραγουδιστής τα εχει μπλέξει με νυν και πρώην: Δείτε τον!

Πολύ θαρραλέος... θα λέγαμε!

Είναι διάσημος και έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στο ωραίο φύλο. Και ποιος άντρας βέβαια δεν αγαπάει τις γυναίκες. Στην προκειμένη, όμως περίπτωση μιλάμε για έναν κύριο, ο οποίος έχει συνοδεύσει στη ζωή του μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες και συνεχίζει να το κάνει... με μεγάλη επιτυχία.


Ο Ed Sheeran, ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που συνόδευσε με τις μελωδίες του τα αγγελάκια της Victoria Secret στο χθεσινό Fashion Show του Λονδίνου και φυσικά η αγαπημένη του Athina Andrelos δεν έλειψε από το πλάι του. Και εκεί που όλες φοβούνται μην τυχόν και o αγαπημένος τους δεν αφήσει στιγμή το βλέμμα του από τα καλλίγραμμα αγγελάκια, η γλυκιά Athina... την πάτησε με άλλον τρόπο. Δε φαντάζεστε ποια εμφανίστηκε μπροστά του και αυτός «πέταξε» από χαρά! Μα φυσικά η πρώην του, Ellie Goulding. Αγκαλιές, φιλιά και... άγχος! Τι άγχος; Μην εμφανιστεί από πουθενά η αγαπημένη του και τα ακούσει για τα καλά. Μα να αγκαλιάζει μπροστά σε τόσο κόσμο( και κάμερες) την πρώην; Όχι, καλέ μου και η ανωτερότητα έχει τα όριά της. Εσένα θα σου άρεσε;


Ναι μπορεί και αυτή να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα, αλλά δε χρειάζεται να προκαλούν κιόλας. Και από το βλέμμα του Ed, φαίνεται... πως το ξέρει πολύ καλά!


Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Αngelina Jolie: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε (πολύ)

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε: Ποιο διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί;

Και όμως δεν είναι η Kim Kardashian! Διάσημο μοντέλο την κάνει να...τρέμει για τη δόξα της