Η σοκαριστική φωτογραφία της celebrity που φούντωσε τις φήμες περί ανορεξίας

Γωγώ Φούντα
Η σοκαριστική φωτογραφία της celebrity που φούντωσε τις φήμες περί ανορεξίας

Και φυσικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Δεν ξέρουμε αν υπέπεσε στην αντίληψή σας, αλλά τις τελευταίες μέρες όλοι μιλούν για φτερά και εσώρουχα, μιας και το φαντασμαγορικό show της Victoria's Sectret, συγκέντρωσε για ακόμη μία χρονιά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του! Και όπως συμβαίνει συνήθως, όσες κυρίες δεν είχαν τη δυνατότητα να περπατήσουν στο φημισμένο catwalk, πολλές δηλαδή μιας και οι τυχερές καλλονές είναι ελάχιστες, είπαν να τραβήξουν τις ημίγυμνες sefies τους έτσι για να τους φύγει ο καημός.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η 25χρονη τηλεπερσόνα Millie Mackintosh, η οποία συχνά πυκνά προκαλεί πλήθος αντιδράσεων με την υπερβολικά αδύνατη φιγούρα της. Κάτι το οποίο έκανε και χθες βράδυ, όταν λίγο πριν ετοιμαστεί για να να παρακολουθήσει το show της Victoria's Secret από κοντά, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου πόζαρε μόνο με ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος.

Το συγκεκριμένο βέβαια, δεν είναι ένα απλό κορμάκι, αλλά το γνωστό και μη εξαιρετέο Spanx, το οποίο λατρεύουν όλες οι celebrities γιατί πολύ απλά έχει την ικανότητα να συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα και να δίνει ένα ωραίο και σέξι σχήμα στο κορμί. Και καλά, να το χρησιμοποιούν stars όπως η Kim Kardashian που διαθέτουν τα προσόντα πλούσια, η Millie για ποιον δαιμονισμένο λόγο θεώρησε ότι της είναι απαραίτητο;

Όπως φυσικά μπορείτε να φανταστείτε, η νεαρή celebrity, έφαγε το κράξιμο της ζωής της μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν εκτός του ότι πάσχει από ανορεξία, ότι σπρώχνει και τα νέα κορίτσια στο lifestyle της λιμοκτονίας.

Η αλήθεια είναι Millie μου ότι πάνω από 40 κιλά δεν είσαι, μη σου πούμε ότι λέμε και πολλά. Μήπως λοιπόν να το κοιτάξεις όλο αυτό που σου συμβαίνει;

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina Jolie: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε (πολύ)

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε: Ποιο διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί;

Τι συμβιβασμό είναι υποχρεωμένη να κάνει η Φαίη Σκορδά;