Ανάστατη η Αμερική! Πώς μεγάλωσε το στήθος της Taylor Swift στο show της Victoria's Secret

Ανάστατη η Αμερική! Πώς μεγάλωσε το στήθος της Taylor Swift στο show της Victoria's Secret

Η διαφορά βγάζει μάτι!

Κατέχει το ρεκόρ πωλήσεων cd για την τελευταία δεκαετία. Η αμερικανική νεολαία λιποθυμά στο άκουμα του ονόματος της. Κάθε single που κυκλοφορεί βλέπει μόνο την πρωτιά των charts. Έχει μεγάλο ταλέντο στο να γράφει τους στίχους των κομματιών της, αλλά δίχως αμφιβολία το ντεκολτέ της απέχει από τα ζουμερά ντεκολτέ των κοριτσιών του Hollywood.

Έτσι ήταν πολύ λογικό η εμφάνισή της στο φετινό show της Victoria's Secret να συζητηθεί και να προβληματίσει του αρθρογράφους των gossip περιοδικών. Ένα είναι το ερώτημα που πρωταγωνιστεί από χτες μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών από το λαμπερό show... Πώς η 25χρονη star απέκτησε μεγαλύτερο ντεκολτέ τόσο μάλιστα που να αναρωτιούνται όλοι αν έκανε πλαστική επέμβαση!

Μετά από έρευνες που έγιναν τα αμερικανικά μέσα κατέληξαν πως η Swift φόρεσε το νέο σουτιέν της γνωστής εταιρείας εσωρούχων που κυριολεκτικα κάνει θαύματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συγκεκριμένος στηθόδεσμος δίνει ένα απόλυτα φυσικό up στο στήθος και το κάνει να φαίνεται δύο νούμερα μεγαλύτερο χάρη στην ενίσχυσή του. Κάτι μας λέει πως αυτή η δημιουργία της Victoria's Secret θα γίνει ανάρπαστη φέτος τα Χριστούγεννα.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η Taylor που λατρεύει να εκδικείται τους πρώην της -που όλως τυχαίως την χωρίζουν με τον ίδιο τρόπο (δηλαδή εξαφανίζονται)- έδειξε πως εκτός από ταλαντούχα μπορεί να γίνει όσο σέξι χρειάζεται για την περίσταση!


Δείτε στο φωτογραφικό gallery το ενισχυμένο ντεκολτέ της!



Διαβάστε ακόμη:

Η σοκαριστική φωτογραφία της celebrity που φούντωσε τις φήμες περί ανορεξίας

H επανασύνδεση της χρονιάς: Μετά τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί;