Μείναμε άφωνοι: Πότε πρόλαβε να φουσκώσει τόσο πολύ η κοιλιά της Shakira;

Γωγώ Φούντα
Μείναμε άφωνοι: Πότε πρόλαβε να φουσκώσει τόσο πολύ η κοιλιά της Shakira;

Και που είχε εξαφανιστεί τόσο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια;

Συγνώμη γιατί θα τρελαθούμε: Σαν χθες θυμόμαστε που η Shakira ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, και αμέσως μετά υπήρξαν οι γνωστές φήμες περί χωρισμού με τον Gerard Pique, χωρίς φυσικά κανένας από τους 2 να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Μετά από λίγο η κολομβιανή star εξαφανίστηκε, ο Pique δεν θα μπορούσε γιατί έχει και αγώνες, και κάπως έτσι, σχεδόν ξεχάσαμε ότι είναι έγκυος!

Μέχρι σήμερα βέβαια, που είδαμε τις νέες φωτογραφίες του ζεύγους και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, μιας και η κοιλιά της Shakira έχει πλέον γίνει τόσο μεγάλη, που αρχικά νομίζαμε ότι ήταν photoshop. Ωστόσο στη συνέχεια, βάλαμε τα πράγματα κάτω, και όντως καταλήξαμε στο εξής απλό: Ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι ήδη 8 μηνών έγκυος, και πολύ απλά όλον αυτό τον καιρό, είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τη Shakira και το Gerard να βολτάρουν στη Βαρκελώνη, διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φήμες περί χωρισμού. Η σέξι λατίνα, φορώντας ένα φαρδύ τζιν και μία μακριά ζακέτα, φαινόταν φουσκωμένη, όμορφη και ευτυχισμένη, παρά το γεγονός, ότι τα επαγγελματικά του συντρόφου της δε διανύουν και την καλύτερή τους περίοδο. Τους αρκεί ο έρωτάς τους λογικά.

Για την ιστορία, η Shakira περιμένει και πάλι αγοράκι, μιας και έχει ήδη των ενός έτους Milan! Με το καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Η σοκαριστική φωτογραφία της celebrity που φούντωσε τις φήμες περί ανορεξίας

Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι κρύβει μανιωδώς και δε θέλει να αποκαλύψει;