Αυτή η κορμάρα ανήκει σε κόρη διάσημου τραγουδιστή: Μαντεύετε ποια είναι;

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή η κορμάρα ανήκει σε κόρη διάσημου τραγουδιστή: Μαντεύετε ποια είναι;

Πραγματικά αξιοζήλευτες οι αναλογίες της

Τελικά αυτά τα γονίδια δεν είναι τυχαία. Από ποιον να αρχίσουμε και σε ποιον να τελειώσουμε. Ο αγαπημένος της μπαμπάς μπορεί να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 50, το σώμα του όμως το ζηλεύει ακόμη και ένας 25αρης. Νομίζετε τυχαία θεωρείται ένας από τους πιο sexy stars;


Άψογο κορμί έχει και η κόρη του, που δεν είναι άλλη από την Zoe Kravitz. Η όμορφη κόρη του Lenny αποφάσισε να ξεκουραστεί για λίγο και προτίμησε τις παραλίες του Μαϊάμι για αυτό. Τα φλας των δημοσιογράφων την έπιασαν... στα πράσα και μας απέδειξε πως εκτός από απίστευτο στυλ έχει και τέλειο κορμί. Παιδί του μπαμπά της βλέπεις. Ίχνος κυτταρίτιδας δεν μπορείς να εντοπίσεις πάνω της (τι κακό και αυτό). Κοιλιακοί πέτρα και γενικώς καμία ατέλεια αυτό το κορίτσι. Μα πότε προλαβαίνει να γυμναστεί; Από τη μία τα γυρίσματα για τη νέα της ταινία και από την άλλη οι εμφανίσεις του συγκροτήματός που είναι μέλος, Lolawolf. Ας μας πει τέλος πάντων τα κόλπα της. Ο Lenny Kravitz πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το κοριτσάκι του. Στιγμή δεν κάθεται ήσυχη!


Φαίνεται, όμως πώς ούτε ο έρωτας λείπει από τη ζωή της, αφού στις διακοπές της αυτές είχε... πολύ καλή παρέα. Φήμες θέλουν το νεαρό που τη συνόδευε να είναι ο σύντροφός της, χωρίς να είναι βέβαια κάτι σίγουρο. Μακάρι το κορίτσι να είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Δείτε την στην παραπάνω gallery και θαυμάστε ελεύθερα το καλλίγραμμο κορμί της!

Διαβάστε ακόμα:

Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;

Ο Kanye West φοβάται για την οικογένειά του: Μα τι συμβαίνει;

Και όμως δεν είναι η Kim Kardashian! Διάσημο μοντέλο την κάνει να...τρέμει για τη δόξα της

Ελεονώρα Μελέτη: Τι κρύβει μανιωδώς και δε θέλει να αποκαλύψει;