Επιτέλους μάθαμε! Ο Harry εξηγεί γιατί έμεινε ολόγυμνος σε σουίτα του Las Vegas το 2012

Επιτέλους μάθαμε! Ο Harry εξηγεί γιατί έμεινε ολόγυμνος σε σουίτα του Las Vegas το 2012

Θα θυμάστε βέβαια την πολυσυζητημένη επίσκεψη του πρίγκιπα στη πόλη της αμαρτίας πριν δύο χρόνια

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών του γυμνού πρίγκιπα Harry από διακοπές του στο Las Vegas, ο διάδοχος του αγγλικού θρόνου αποφάσισε να μιλήσει για αυτό.

"Έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα στο στρατό και όταν βγήκα δε φέρθηκα σαν πρίγκιπας. Αυτή είναι η απλή εξήγηση" δήλωσε ο 30χρονος στο περιοδικό Man Of The World, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον άτακτο βίο του.

Oι εν λόγω φωτογραφίες που έφεραν τον πανικό στο παλάτι το καλοκαίρι του 2012 έδειχαν τον πρίγκιπα να καλύπτει με τα χέρια του το ευαίσθητο σημείο του και μία γυναίκα -επίσης γυμνή- να βρίσκεται μπροστά του. Ο διάδοχος είχε ταξιδέψει στην πόλη της αμαρτίας για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές και μαζί με την παρέα του άφησαν ιστορία στα ξέφρενα πάρτι. Φλερτ στις πισίνες, αλκοόλ στο χέρι και πανέμορφα κορίτσια να μπαινοβγαίνουν στη σουίτα όπου διέμενε. Όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες στο αμερικανικό site TMZ τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Harry και η παρέα του έπαιζαν strip - μπιλιάρδο στο VIP δωμάτιό τους και μέχρι το βράδυ βρέθηκαν όλοι γυμνοί.

Όπως είχε δημοσιευτεί τότε ο αδελφός του πρίγκιπας William δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, όπως βέβαια δυσαρεστημένοι ήταν και οι ανώτεροί του στο στρατό. Τελικά όλα αυτα ξεχάστηκαν γρήγορα και πλέον ο Harry μας απασχολεί μόνο με φωτογραφίες του από φιλανθρωπικά events. Έπαθε και έμαθε τελικά ο ζωηρός πρίγκιπας του Buckingham!

Διαβάστε ακόμη:

Για πρώτη φορά μετά τον τσακωμό: Η Αngelina Jolie μιλά για το γάμο της με τον Brad Pitt!

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε: Ποιο διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί;