Το δράμα της Kim Kardashian: Μετά από αυτή της την εξομολόγηση θα την συμπαθήσετε

Το δράμα της Kim Kardashian: Μετά από αυτή της την εξομολόγηση θα την συμπαθήσετε

Η δυσκολία που πέρασε

 

H Kim Kardashian είναι μια αρκετά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Η reality star έχει αρκετούς θαυμαστές και ακόμη περισσότερους haters. Και πώς να μην έχει θα μας πείτε. Φροντίζει καθημερινά να τους προσφέρει στο... πιάτο άφθονο υλικό. Ακόμη και αν τη μισείτε σαν παρουσία, μετά από αυτή της την εξομολόγηση να είσαστε σίγουροι πως θα τη συμπονέσετε.


Τι της συνέβη όμως;


Η μελαχρινή star αποκάλυψε στο βρετανικό ELLE τη μεγάλη της φοβία που δεν ήταν άλλη από την απόκτηση παιδιού. Η Kim είχε επισκεφτεί πολλούς γιατρούς οι οποίοι μάλιστα την είχαν διαβεβαιώσει πως δε μπορεί να κάνει παιδιά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο είχε δηλώσει πως σκοπεύει να καταψύξει τα ωάριά της.


Και κάπου εκεί (για καλή της τύχη) έρχεται η είδηση ότι είναι έγκυος και η χαρά της που οι γιατροί διαψεύστηκαν ήταν απερίγραπτη. Τώρα πια, αφού της έχει φύγει όλο αυτό το άγχος σκοπεύει να χαρίσει πολλά αδερφάκια στη γλυκιά North. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Θέλω ένα αγόρι και ακόμη ένα κοριτσάκι όσο πιο σύντομα γίνεται. Πάντα μου άρεσε να είμαι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας και το ίδιο θέλω και για την Nori. Θα καταφύγουμε στη λύση της εξωσωματικής αν δεν πάνε όλα καλά, αλλά και εγώ και ο Kanye θέλουμε να προσπαθήσουμε πρώτα να το πετύχουμε φυσικά.»


Μακάρι να της πάνε όλα καλά!

Διαβάστε ακόμα

Η σοκαριστική φωτογραφία της celebrity που φούντωσε τις φήμες περί ανορεξίας

Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;