Σύννεφα στη σχέση Eva Mendes-Ryan Gosling: Ποια διάσημη μπήκε ανάμεσά τους;

Ερμιόνη Σαρρή
Σύννεφα στη σχέση Eva Mendes-Ryan Gosling: Ποια διάσημη μπήκε ανάμεσά τους;

Από τη μία οι πάνες και από την άλλη η....

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μπορεί να μην έχει δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, αλλά πριν από 3 μήνες απέκτησαν τον πιο σημαντικό λόγο για να μείνουν για πάντα μαζί. Αυτός δεν είναι άλλος από τη μικρή τους κόρη Esmeralda Amada.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Eva Mendes δήλωσε, πως με δυσκολία στέκεται στα πόδια της, αφού η μικρή δεν την αφήνει να κλείσει μάτι το βράδυ. Από ότι καταλαβαίνετε, λοιπόν, τα νεύρα της πρέπει να κρέμονται πραγματικά από μία... κλωστή. Δεν της φθάνουν τα ξενύχτια, οι αλλαγές στην καθημερινότητα και το γενικότερο «τρέξιμο», εμφανίστηκε ξαφνικά και η πρώην του Ryan Gosling, Rachel McAdams. Καλώς την!Ήθελε βλέπετε να συγχαρεί τον παλιό της αγαπημένο για το χαρμόσυνο γεγονός και να δει γενικώς πώς τα περνάει με την μικρούλα Esmeralda. Ποιος είδε την Eva και δεν τη φοβήθηκε. Φυσικά και δεν πίστεψε ότι πήρε μόνο για τις ευχές!


Μα και η Rachel McAdams τώρα το θυμήθηκε; Πάντως ο ηθοποιός έχει ρητή απαγόρευση να μην ξανασηκώσει κανένα τηλέφωνο της! Τσατάλια τα νεύρα της γλυκιάς μανούλας. Λέτε, η Rachel να την άκουσε κάπως «πνιγμένη» και να σκέφτηκε πως είναι η κατάλληλη ώρα... να χωθεί. Κάτι τέτοιες πρώην φοβάται και αυτή και είπε... να πάρει τα μέτρα της!

Δείτε το ζευγάρι στην παραπάνω gallery.

H πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη γράφει ιστορία ως το... γηραιότερο κορίτσι του James Bond

Αυτή η κορμάρα ανήκει σε κόρη διάσημου τραγουδιστή: Μαντεύετε ποια είναι;

Eva Mendes: Mιλά πρώτη φορά για την κόρη της και τα «βάζει» με τον Ryan Gosling.Τι συνέβη;