Ο τρόπος που η Rihanna ευχήθηκε στον Jay Z για τα γενέθλιά του θα κάνει τη Beyonce έξαλλη

Γωγώ Φούντα
Ο τρόπος που η Rihanna ευχήθηκε στον Jay Z για τα γενέθλιά του θα κάνει τη Beyonce έξαλλη

Το άτακτο κορίτσι ξαναχτυπά

Δεν ξέρουμε εσείς οι κοινοί θνητοί τι γιορτάζετε σήμερα, αλλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ένας και μόνο άνθρωπος έχει την τιμητική του! Όχι δεν είναι ο Obama, αλλά ο απόλυτος star Jay Z ο οποίος γίνεται 45 ετών και όπως είναι φυσικό, η μουσική βιομηχανία και όχι μόνο, του εύχεται ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δεν ξέρουμε τι δώρο θα του κάνει η καλή του γυναικούλα, λογικά θα μάθουμε κάποια στιγμή μέσα στην μέρα, αλλά στοιχηματίζουμε, ότι η Beyonce είναι ήδη έξαλλη, και όλα αυτά εξαιτίας της Rihanna! Ο λόγος; Η 26χρονη star, η οποία θεωρεί τον Jay Z, φίλο, μέντορα, αδερφό και πατέρα-δεν ξέρουμε τι άλλο μην μας πιέζετε-ήταν από τις πρώτες που ευχήθηκε, ανεβάζοντας στο Instagram, μία παλιά φωτογραφία του Jay Z, εκφράζοντας έτσι την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της.

Στη φωτογραφία λοιπόν, από τη δεκαετία του '80 υποθέτουμε (και ελπίζουμε) ο διάσημος τραγουδιστής και παραγωγός, ποζάρει όλο καμάρι με τα... χρυσά του τα δοντάκια, το καπελάκι του και μία χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, ικανή να τραυματίσει αρκετά σοβαρά, όχι μόνο άνθρωπο αλλά μη σας πούμε και άλογο!

Άραγε την Rihanna την κατέκλυσε η νοσταλγία ή είχε έντονα ειρωνική διάθεση απέναντι στον εορτάζοντα, ο οποίος λίγο την έχει παραμελήσει τελευταία; Ή μήπως πάνε να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, θολώνοντας τα νερά σαν σουπιές; Διότι δεν ξεχνάμε ποτέ τις φήμες περί ερωτικής σχέσης αυτών των 2! Και μάλλον ούτε και η Beyonce...

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός ήθελε γάμο και εκείνη τον άφησε στα κρύα του λουτρού: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

O πρώτος μεγάλος τσακωμός μεταξύ Alamuddin-Clooney: Γιατί «τα έσπασαν»;

Βλέπουμε καλά; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Victoria Beckham δε συγκρίνεται με κανένα