Η Mariah Carey... ξόφλησε: Το γεγονός που μάλλον θα της στοιχίσει την καριέρα της

Γωγώ Φούντα
Η Mariah Carey... ξόφλησε: Το γεγονός που μάλλον θα της στοιχίσει την καριέρα της

Άντε να τα συμμαζέψει τώρα

Εντάξει μπορεί η Mariah Carey να μη διανύει και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, και μπορεί ο χωρισμός της από τον Nick Cannon και οι διάφορες φήμες περί απιστίας του, να την έχουν κάνει ένα... κινούμενο κουρέλι, αλλά καλώς ή κακώς όταν είσαι επαγγελματίας, τα προσωπικά δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου. Κάτι που στην περίπτωση της Carey, δεν ισχύει!

Προχθές βράδυ λοιπόν, ήταν καλεσμένη στο εορταστικό πρόγραμμα του NBC, το οποίο έβγαινε από το Rockefeller Center προκειμένου να ερμηνεύσει το κλασικό πλέον χριστουγεννιάτικο άσμα, «All I Want For Christmas Is You»! Όπως αποδείχθηκε βέβαια στη συνέχεια, καλύτερα να μην το είχε κάνει, και καλύτερα να μην είχε εμφανιστεί ποτέ, διότι εκτός του ότι έστησε 3 ολόκληρες ώρες συνεργείο και θαυμαστές, η ερμηνεία της ήταν κάτι παραπάνω από κακή και απογοητευτική, με αποτέλεσμα τα σχόλια των θαυμαστών της, να στάζουν κυριολεκτικά φαρμάκι!

«Tόσο άσχημο όσο και το Glitter (η απαίσια ταινία της)», έγραψε κάποιος ενώ άλλος ανέφερε: «Παρακαλώ πείτε μου ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος που βλέπει την Mariah Carey να γίνεται ρεζίλι στην τηλεόραση», και «Θεέ μου, η Mariah το έχασε εντελώς! Είναι τραγικό». Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, η διάσημη τραγουδίστρια θα πρέπει να συνέλθει επειγόντως γιατί στο τέλος μόνο τα παιδιά της θα ανέχονται τα τραγούδια της. Και αυτά μέχρι να κλείσουν τα... 5!

Σας έχουμε και το video!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός ήθελε γάμο και εκείνη τον άφησε στα κρύα του λουτρού: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

O πρώτος μεγάλος τσακωμός μεταξύ Alamuddin-Clooney: Γιατί «τα έσπασαν»;

Βλέπουμε καλά; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Victoria Beckham δε συγκρίνεται με κανένα