Το SOS του Μάρκου Σεφερλή και η τεράστια απογοήτευση που μας «κέρασε» η Angelina Jolie

Γωγώ Φούντα
Το SOS του Μάρκου Σεφερλή και η τεράστια απογοήτευση που μας «κέρασε» η Angelina Jolie

Kαι φυσικά κάπου εκεί και η Ελένη Μενεγάκη

Aκόμη μία εβδομάδα τελειώνει, και πλέον μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα από τα Χριστούγεννα, ναι ξέρουμε ότι έχετε βαρεθεί όλες αυτές τις αντίστροφες μετρήσεις, αλλά και τι να κάνουμε; Όπως λοιπόν και την προήγουμενη Παρασκευή, λέμε να σας κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση, σχετικά με όλα όσα απασχόλησαν και εμάς και εσάς την εβδομάδα που μας πέρασε. Διότι μπορεί εμείς να τρέχουμε και να μη φτάνουμε ενόψει εορτών, και μπορεί να οι περισσότεροι να μην έχουμε σκοπό να ανταλλάξουμε δώρα για ακόμη μία χρονιά, αλλά οι αγαπημένοι μας celebrities, δεν σταματούν ποτέ να κάνουν πράγματα, να μας αιφνιδιάζουν και φυσικά να μας απασχολούν με τα καμώματά τους.

Ας πούμε, την εβδομάδα αυτή, ένα θέμα κυριάρχησε στα... πηγαδάκια του Queen και δεν ήταν άλλο από τον Μάρκο Σεφερλή και την εκπομπή του. Ναι μας έχει προβληματίσει η ξαφνική πτώση στα νούμερα και ναι δεν μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την... αδιαφορία και την ηττοπάθεια με την οποία πλέον αντιμετωπίζει ο δημοφιλής ηθοποιός, το στίβο της πρωινής ψυχαγωγίας. Γιατί κακά τα ψέματα: Αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό στην τηελόραση σε... τρώει η μαρμάγκα! Όλοι αυτό δε λένε;

Και συνεχίζουμε σε μία απροσδόκητη επανασύνδεση, η οποία μας χαροποίησε ιδιαιτέρως, μιας και θεωρούμε ότι μετά το χωρισμό η διάσημη κυρία, έχει τα μαύρα της τα χάλια! Αναφερόμαστε στους Mariah Carey και Nick Cannon, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν για ένα εορταστικό δείπνο κυρίως για χάρη των παιδιών τους. Στο σημείο αυτό να παρακαλέσουμε τον Nick να επιστρέψει στην Mariah, γιατί έχουμε ανησυχήσει για την πορεία της ψυχικής της υγείας. Και ξέρετε πόσο την αγαπάμε την Mariah. Κακά τα ψέματα πονάμε να την βλέπουμε να υποφέρει γιατί μας είναι αρκετά συμπαθής. Nick come back!

Kαι συνεχίζουμε με κάτι που ξέρουμε ότι δεν θα σας αρέσει, αλλά είμαστε εδώ για να λέμε αλήθειες και όχι να χαιδεύουμε αυτιά. Λοιπόν η Angelina Jolie πρέπει κάτι να κάνει επειγόντως γιατί έχει αρχίσει να μας απογοητεύει επικίνδυνα. Δεν είναι δυνατόν καλή μου Angie, να είσαι αυτή που είσαι, να διαθέτεις το ωραιότερο πρόσωπο στον κόσμο και να μου κυκλοφορείς στα 39 σου(!) σαν την παχουλή ηλικιωμένη θεία σου. Γιατί; Μήπως θες να κρύψεις παραπανίσια κιλά; Δεν έχεις! Μήπως νιώθεις ότι γέρασες; Δεν είσαι ούτε 40! Μήπως θέλεις να κάνεις στροφή στην ποιότητα; Μπορείς να την κάνεις και να συνεχίσεις να είσαι το θηλυκό που όλοι αγαπήσαμε. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Κάτι άλλο στο οποίο δείξατε ιδιαίτερη προτίμηση ήταν και το διάσημο ζευγάρι το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Αναφερόμαστε στον frontman των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis ο οποίος είναι 52 ετών, ναι δεν του φαίνεται, και την κοπέλα του Helena Vestergaard η οποία είναι... 21 και μοντέλο στο επάγγελμα! Ναι εντάξει η διαφορά ηλικίας είναι λίγο μεγάλη, και ναι η κοπέλα είναι λίγο μικρή, έως πολύ, αλλά τι να κάνουμε που ο έρως χρόνια δεν κοιτά;

Τέλος, επειδή εβδομάδα χωρίς Ελένη Μενεγάκη, είναι ζαμπόν δίχως λιπαρά, η δήλωση της αγαπημένης μας παρουσιάστριας, σχετικά με το παλιό της σπίτι και τα ρούχα της, όπως διαβάσαμε και στο gossip-tv.gr, έσπασε κάθε ρεκόρ, κάτι που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ό, τι πιάνει η Ελένη γίνεται αυτομάτως χρυσός.

Αυτά από εμάς, καλό Σαββατοκύριακο να ευχηθούμε και τα λέμε ξανά σε μία βδομαδούλα.